ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama lui Keanu Reeves: trecutul neștiut al actorului explică multe

Avatar

Publicat

pe

Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori ai secolului 21. În plus, vedeta este o sursă constantă de inspirație pentru cei care vor să-și trăiască viața după principii sănătoase. Pentru a ajunge aici însă, a suferit mult.

Pentru cei mai mulți dintre noi, numele lui Keanu Reeves este sinonim cu filme de super acțiune, precum Matrix, John Wick, Speed, Point Break sau Constantine. După ce a fost fotografiat mâncând un sadwich într-un parc, Keanu a devenit și subiectul mai multor meme, pornind de la latura sa sentimentală. Având în vedere citatele sale care face înconjurul lumii, este evident că filozofia sa de viață este una mai complexă decât pare la prima vedere.

Prea puțini știu însă multe despre trecutul lui Keanu Reeves, condițiile în care a crescut și familia sa. Din păcate, indiferent cât de mare este succesul său actual, nu i-a fost ușor din totdeauna.

Keanu Reeves s-a născut în 1964 în Beirut. El este fiul unei englezoaice și al unui bărbat Hawaiian cu origini chineze, engleze, irlandeze, hawaiiene și portugheze. Tatăl său l-a părăsit pe el și pe mama sa când Keanu era doar un copil. Ulterior, tătăl a ajuns după gratii din cauza unor cantități masive de cocaină și heroină care au fost găsite asupra sa.

În acel set de circumstanțe, a fost nevoit să se mute de multe ori în prima parte a vieții și a fost expus la un număr mare de tați vitregi. Conform spuselor sale într-un interviu acordat publicației Rolling Stones, a trăit în Liban, Australia și America, până când s-a mutat în Toronto, la vârsta de 7 ani. În anii `80 a ajuns la Hollywood pentru a-și începe cariera în filme mai mult sau mai puțin cunoscute. Bill and Ted sau Point Break sunt doar câteva exemple din acea perioadă.

Un nivel semnificativ de faimă l-a dobândit în 1991, odată cu lansarea peliculei My Own Private Idaho, în care a jucat alături de River Phoenix. Acesta din urmă i-a devenit cel mai bun prieten, înainte să moară de o supradoză la o vârstă foarte fragedă.

Advertisement

În 1999, Reeves trebuia să aibă un copil cu prietena sa de la acea vreme, Jennifer Syme. Din păcate, a pierdut sarcina în ultima etapă.  După 18 luni de la nefericitul eveniment, Syme a murit într-un accident de mașină.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *