ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DRAMĂ IMENSĂ LA RAPID! Nae Manea, descoperit cu CANCER în fază avansată!

Boala secolului, cancerul, l-a atins şi pe Nicolae Manea. Internat la Nisa, unde s-a tratat şi Mircea Sandu, fostul preşedinte rapidist va lupta cu maladia sub supravegherea celor mai buni medici.

Avatar

Publicat

pe

Boala secolului, cancerul, l-a atins şi pe Nicolae Manea. Internat la Nisa, unde s-a tratat şi Mircea Sandu, fostul preşedinte rapidist va lupta cu maladia sub supravegherea celor mai buni medici. Tratamentele vor costa mai mult de 100.000 de euro, Nae Manea urmând să stea internat în jur de un an.

O răceală care nu se mai vindeca l-a determinat pe Nicolae Manea să îşi facă analize mai amănunţite la Spitalul Militar. Astfel, a fost descoperită boala. La recomandarea lui Mircea Sandu, Nae Manea a plecat la Nisa, oraş care devine tot mai mult nu un loc al vacanţelor, cum era până acum, ci unul al luptei contra cancerului pentru bolnavii cu posibilităţi materiale.

Fără să mai ţină cont de costuri, Nae Manea, îndemnat şi de familie, s-a internat în renumita clinică de la Nisa. Iniţial, medicii i-au spus că în trei luni ar putea fi externat, însă, între timp, datele s-au schimbat.

„Mircea Sandu a descoperit mai din timp boala decât tata şi s-a vindecat. La tata este ceva mai evoluat, dar nu este în fază terminală. Avem speranţe mari. Este un tratament de lungă durată. Boala poate fi învinsă în primul rând psihic şi apoi cu ajutorul medicilor. Din ce am înţeles, tata o să stea la Nisa cel puţin un an. El e optimist, aşa cum îl văd. Îl ştiu un bărbat puternic şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să trecem peste asta”, a declarat, pentru „ring”, Florin Manea, fiul fostului fotbalist rapidist.

La Nisa, are antenă pentru posturi româneşti

Tratamentul pentru cancer este extrem de costisitor, mai ales la clinica din Nisa.

Advertisement

„Nu am făcut un calcul, ar fi şi greu să spun cam cât va costa întregul tratament. Cred că, per total, o să coste peste 100.000 de euro un an de spitalizare. Dar nu asta contează, important este să aibă puterea să lupte contra cancerului şi să îl învingă. Eu sunt acum la Nisa. Vreau să-i asigur tot confortul în salonul unde se află. I-am instalat Digi să poată să vadă meciurile. S-a uitat la Rapid-CFR, a fost un pic supărat. Asta e! Acum, nu fotbalul este lucru cel mai important pentru tata. Tratamentul este dificil şi de anduranţă. Trebuie să fie pregătit, iar eu o să fiu cât mai mult timp lângă el ca să-l susţin”, a spus Manea junior.

Tata este puternic şi, chiar dacă a primit o lovitură grea când i s-a spus diagnosticul, este la fel de glumeţ cum îl ştiam înainte.”, FLORIN MANEA

221 de meciuri a jucat Nicolae Manea pentru Rapid, clubul căruia i-a rămas fidel pentru totdeauna. „Naşu`” a depistat boala la timp În urmă cu cinci ani, Mircea Sandu s-a tratat la aceeaşi clinică din Nisa. „Naşu`” a fost diagnosticat cu celule canceroase la ficat şi la colon, dar a reuşit să învingă boala datorită faptului că medicii au depistat-o în fază incipientă. În cazul lui Nae Manea, boala pare să fi avansat mai repede, după cum au constatat medicii.

„Boala asta se declanşează pe fond de stres, atunci când scade şi imunitatea. Eu, în februarie, nu aveam nimic, iar în august eram bolnav.”, MIRCEA SANDU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *