ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama cu care Eliza, fiica Adrianei Iliescu, va trăi toată viața. A aflat adevărul acum și mama ei nu o poate consola

Avatar

Publicat

pe

Fiica Adrianei Iliescu a aflat că este concepută in vitro și că astfel nu-și va cunoaște niciodată tatăl. Cum a reacționat Eliza când a primti vestea?

Fiica Adrianei Iliescu a aflat tot! Eliza știe că e concepută in vitro

Eliza a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Mereu în vizorul tuturor în decursul anilor datorită poveștii mamei sale, aceasta a fost atent observată încă din fașă. Tânăra a fost considerată un copil minune, extrem de dorit de mama sa care a vrut să o aibă atât de tare încât a învins chiar și natura. În urmă cu 15 ani, Adriana a adus-o pe lume pe cea pe care o iubește necondiționat la vârsta de 68 de ani. Deși mulți au considerat o nebunie curată povestea ei, scenariul a continuat lin, așa cum l-a dictat însăși fosta profesoară din Capitală.

Fetița s-a născut perfect sănătoasă, iar la scurt timp femeia a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume. Adriana a făcut fertilizarea in vitro în anul 2004 la profesorul doctor Bogdan Marinescu, cel care a avut grijă și de evoluți fătului. Pe parcursul a 9 luni, mulți oameni au criticat etica medicului, dar și capacitățile mentale ale Adrianei Iliescu. Din păcate, partea cea mai grea a avut loc în urmă cu puțin timp, când Eliza a întrebat de tatăl ei. Atunci, mama sa i-a explicat procedeul prin care a luat viață și faptul că nu va exista vreodată figura paternă.

Cum a reacționat Eliza când Adriana Iliescu i-a spus că nu va fi posibil să-și cunoască tatăl

„Au existat riscuri mari”

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A fost totul ok, a înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un million de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îî explicit copilului tău de 13-14 ani că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv, că l-ai ales în funcție de felul în care arăta. Elizei i-a fost foarte greu să proceseze, însă a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”
Adriana Iliescu (Sursa: impact.ro)

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *