ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DRAMA Andreei Bănică! Artista este în DOLIU

Lovitură necruţătoare pentru frumoasa cântăreaţă. Andreea Bănică a lăsat totul de-o parte şi a plecat de urgenţă la Constanţa, fiind alături de o persoană foarte dragă, în ultimele clipe de viaţă.

Avatar

Publicat

pe

Lovitură necruţătoare pentru frumoasa cântăreaţă. Andreea Bănică a lăsat totul de-o parte şi a plecat de urgenţă la Constanţa, fiind alături de o persoană foarte dragă, în ultimele clipe de viaţă.

Artista a povestit nu o dată despre faptul că ori de câte ori vrea să-şi încarce bateriile, merge în vizită la bunica ei. Chiar în această vară, cântăreaţa şi-a surprins fanii publicând pe pagina ei de Facebook o fotografie, în care apărea nemachiată, mărturisind cu nostalgie că se află în curtea în care a copilărit.

MEDICII N-AU AVUT CE FACE

Abia întoarsă de la un concert desfăşurat săptămâna trecută la Londra, vedeta a fost aşteptată cu braţele deschise de către cei dragi, în frunte cu fiica ei, Sophia. Bucuria revederii a fost însă umbrită de o veste mai puţin plăcută, căci bunica sa avea probleme grave de sănătate. Pentru că starea bătrânei s-a deteriorat rapid, la începutul acestei săptămâni, Andreea Bănică şi-a anulat toate angajamentele şi a plecat de urgenţă la Constanţa. Cea care avusese grijă de ea în copilărie se afla în comă la spital, iar medicii, dotaţi cu toate inovaţiile tehnicii moderne, erau rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de însănătoşire, dată fiind vârsta înaintată a acesteia. Din păcate, inevitabilul s-a produs, Andreea Bănică suferind teribil în urma despărţirii de bunica ei.

ŞI-A PIERDUT PĂRINŢII LA NICI 20 DE ANI

În ciuda faptului că pare o persoană sigură pe ea şi fără nicio grijă majoră, Andreea Bănică a ascuns multă vreme faptul că i-a fost foarte greu să treacă peste moartea părinţilor ei, dar şi a bunicului, doi ani de zile neputând să calce în casa părintească.„M-a durut faptul că mi-a smuls părinţii de lângă mine atunci când aveam nevoie cel mai mult de ei. Acum, având-o pe Sofia, încerc să-i ofer toată dragostea mea. Se răsfrânge asupra mea faptul că eu nu i-am mai avut pe ei lângă mine. Mama mea a murit de cancer. A fost singurul caz de cancer de esofag la o femeie din România. Nu ştiam multe despre boala asta. Eram foarte speriată. Tatăl meu a murit în 2001, când aveam 20 de ani, iar mama în 2003”, a mărturisit cântăreaţa la începutul acestui an.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *