ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dragostea i-a dat bătăi de cap lui Gabi Balint. A divorțat, și-a părăsit iubita însărcinată, iar acum se iubește cu această tânără

Avatar

Publicat

pe

Gabi Balint a ajuns la spital în urma unui infarct și a suferit o intervenție chirurgicală. Fostul mare internațional a intrat, însă, și-n atenția presei mondene pentru activitatea din afara terenului.

Gabi Balint a ajuns pe mâna medicilor în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce a suferit un infarct. El s-a simțit rău și a mers la o clinică privată pentru investigații, iar medicii de acolo i-au recomandat urgent o intervența chirugicală.

Fostul internațional suferise un infarct. Așa a ajuns la Spitalul Fundeni din București, unde medicii i-au montat trei stenturi. Starea lui este acum stabilă, după cum și-a anunțat apropiații.

Gabi Balint a avut o viață tumultoasă și în afara terenului, după cum remarcă presa mondenă.

Dragostea i-a dat bătăi de cap lui Gabi Balint: ce legături amoroase a avut

Gabi Balint, câștigător cu Steaua al Cupei Campionilor în 1986, a avut o căsnicie de 10 ani cu Cătălina, fost manechin. Căsnicia lor a durat între 1993 și 2003.

În urma acestei căsătorii, a rezultat o fată în vârstă de 23 de ani. După divorț, Gabi Balint s-a cuplat cu Raluca Petrica, o fostă dansatoare.

Advertisement

Dar nu a durat prea mult, pentru că fostul internațional a părăsit-o, deși aceasta rămăsese gravidă. Anunțul era făcut chiar de Gabi Balint pe Facebook, imediat după naștere.

„S-a nascut al doilea meu copil. Tot fetita. Sa-mi traiasca! Nu oricine stie sa faca fete. Desi, nu mai sunt demult un sfant, azi ar trebui sa-mi sarbatoresc prenumele de Gavril, dar n-o s-o fac. N-am mai sarbatorit de opt ani. De ce? Astazi, mama mea ar fi implinit 69 de ani. Mi-as fi dorit sa-mi traiasca”, anunța Gabi Balint pe pagina sa de Facebook, imediat după naștere.

În prezent, Gabi Balint are o relație cu tânără. Ea se numește Luciana Pop şi este director la o bancă din Bistriţa, orașul care i-a acordat fostului internațional titlul de cetățean de onoare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *