ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DOVADA VIDEO că NICIUN avion nu a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001!

În ciuda trecerii timpului, misterele legate de ziua de 11 septembrie 2001 sunt departe a fi elucidate.

Avatar

Publicat

pe

În ciuda trecerii timpului, misterele legate de ziua de 11 septembrie 2001 sunt departe a fi elucidate. Există numeroase voci care afirmă că atacurile coordonate asupra Statelor Unite nu au fost, de fapt, ale unor grupări teroriste, ci parte a unui complex şi diabolic plan al guvernului american.

Analizate de-a lungul atâtor ani, imaginile pe care omenirea întreagă le-a văzut atunci la televizor nu mai par atât de credibile. În filmul de mai jos puteţi vedea două dovezi cum că tot ce am văzut iniţial nu este real. În primul rând avionul cursei 175 patrunde foarte uşor în al doilea turn al World Trade Center, fără să explodeze la impact. Aşa cum creatorul clipului menţionează, aripile subţiri ale avionului nu ar putea pătrunde intacte printr-o structură atât de groasă de oţel şi beton.

Următorul aspect nu poate fi pus de nimeni la îndoială. Urmărit cu încetinitorul, filmul relevă că, înainte de impact, aripa stângă a avionului trece prin… spatele unei clădiri alăturate, ceea ce nu poate fi decât rezultatul unei erori grafice a unui montaj video realizat în studio şi nicidecum posibil într-o filmare live. Suntem curioşi care este opinia voastră în legătură cu aceste dovezi.

Dacă sunteţi de părere că ele pot arunca lumină asupra evenimentelor tragice de atunci, distribuiţi această ştire în reţeaua ta de prieteni, pentru ca tot mai multă lume să vadă aceste dovezi incredibile.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *