ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dovada că Dan Diaconescu se fardează când merge la evenimente! Aventurile fostului șef OTV: dimineața s-a certat cu un prieten, seara a rămas blocat în lift

Avatar

Publicat

pe

Dan Diaconescu a ieșit de ceva vreme de la închisoare însă are în continuare parte de o pedeapsă cel puțin la fel de grea ca privarea de libertate: nu are voie să vorbească cu presa. Pentru fostul șef de la OTV care stătea în direct până dimineață asta e cu siguranță o povară grea de dus.

Paparazzi WOWbiz.ro au fost curioși să vadă cum se desfășoară o zi obișnuită din viața ”domnului Dan” și l-au descoperit undeva în zona Dorobanți, încercând să-și parcheze uriașul Bentley. Extrem de obosit, cu cearcăne adânci și vizibil îmbătrânit, Diaconescu a stat minute în șir până a găsi un loc bun de parcare. Între timp a apărut și bărbatul cu care avea întâlnire. Ușor agitat, acesta dădea semne de nervozitate: și-a aprins o țigară, după care s-a răstit de câteva ori la Diaconescu aflat încă la volan, după care a plecat și s-a întors pentru a-și continua discuția. Până la urmă DD a parcat mașina și a intrat într-o cafenea după interlocutorul care deja îl aștepta la masă.

În câteva ore, Dan Diaconescu a întinerit 10 ani

Spre seară, Dan Diaconescu a reapărut într-o altă locație – la redeschiderea unui hotel de lux din centrul capitalei. Doar că Dan Diaconescu de seara nu mai semăna deloc cu cel de dimineață. Cearcănele îi dispăruseră în totalitate iar jurnalistul era un zâmbet. Cel mai probabil, artificiul s-a produs cu ajutorul unui machiaj discret, un obicei dobândit pe vremea când făcea emisiuni în direct. Practic, într-un selfie în doi făcut de Dinu Maxer în cadrul evenimentului, Dan părea cu 10 ani mai tânăr.

Ghinionul l-a urmărit însă și aici pentru că Dan Diaconescu a reușit ”performanța” de a rămâne blocat în lift timp de aproape 15 minunte, alături de mai multe persoane. Un moment neplăcut pentru Dan Diaconescu de care însă au profitat din plin ceilalți vizitatori, care și-au făcut poze cu el și le-au urcat pe site-urile de socializare.   

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *