ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Două fătuci din showbiz au zăpăcit bărbații din Timișoara. Una are pietre la rinichi

Avatar

Publicat

pe

Week-end incendiar pe terasa unui club din Timișoara. Protagoniste – două celebre asistente TV. Au lăsat inhibițiile deoparte și s-au sărutat cu foc în văzul lumii.

Loredana Chivu și Simona Trașcă au făcut un show adevărat pe terasa unui club din Timișoara, sâmbătă noaptea. Blondinele siliconate s-au lăsat purtate de val și s-au sărutat în fața tuturor. Rețete și vedete a aflat că frumusețile au venit la Timișoara într-o vizită privată, iar companionii lor le-au dus la club, pentru a se distra.

Au și rezervat masă pentru ele, astfel încât seara a fost cât se poate de plăcută. Cele două s-au îmbrăcat sexy și au dansat până au obosit. În momentele de respiro, s-au delectat cu băuturi scumpe. Prin tot ce au făcut au dovedit că se simt extraordinar de bine împreună.

Despre Loredana Chivu și Simona Trașcă (foto) se știe că sunt prietene la cataramă de ani de zile și au o legătură specială, iar acest lucru au ținut să îl demonstreze live cele două blonde. La un moment dat ele s-au apropiat foarte mult în timpul unui dans și au început să se sărute pasional.

Scena a făcut deliciul celor prezenți, care s-au bucurat de momentele oferite de cele două prietene. Loredana Chivu a capturat momentul și l-a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram.

Trașcă, abonata show-urilor erotice

Supranumită Pamela de România, în trecut, Simona Trașcă este o „abonată” a show-urilor erotice, de care nu a putut fi ținută deoparte de-a lungul anilor. E de notorietate momentul în care aceasta şi-a făcut de cap cu Valeria de Monaco la un salon de înfrumuseţare. Traşcă a masat-o pe blondină în zona sânilor, pentru că suspină şi ea după un piept atât de voluptos. În anii trecuți, Trașcă a făcut adevărate show-uri erotice pe ringul de dans, alături de Cristina Roman.

Advertisement

Pe de altă parte, cu numai câteva zile înainte să ajungă la Timișoara, Loredana Chivu a primit o veste devastatoare. Vedeta blondă are pietre la rinichi. Ea a ajuns în stare critică la Urgențe, cu dureri foarte mari.

Cazare de lux pentru cele două blondine

Trașcă și Chivu (foto) au fost cazate la Villa Trevi, un resort de lux, cu majordom, aflat la liziera unei păduri, lângă Timișoara, la numai 10 minute cu mașina de oraș.

Ambele au fost cât se poate de discrete cu locația în care au ajuns și doar din postările din Story s-a văzut că au fost împreună. De asemenea, nu au dat, niciuna, indicii despre companionii lor. Rețete și vedete a mai aflat și că în ziua în care au ajuns la Timișoara, fetele au avut parte și de o sesiune competentă de shopping, la principalul mall din orașul de pe Bega.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *