ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dolly Parton dezvăluie care este secretul unei căsnicii longevive

Avatar

Publicat

pe

Dolly Parton are o mulțime de sfaturi despre căsătorie la cei 74 de ani ai săi, după ce i-a spus „Da” soțului ei Carl Dean.

Într-o conversație cu colega sa de breaslă Gabby Barrett, i-a oferit sfaturi proaspetei căsătorite și viitoare mămici. Ea a împărtășit detalii din căsătoria sa de câteva decenii.

„Amândoi suntem amuzanți și amândoi avem un simț al umorului grozav, așa că ne-am simțit întotdeauna bine. Este destul de singuratic și de casă, iar eu sunt altfel. Dar când sunt acasă, îmi place asta. Nu facem aceleași lucruri, așa că avem lucruri diferite despre care să vorbim. El nu se implică în afacerea mea, iar eu nu mă implic în a lui, așa că avem propria noastră mică lume pe care o creăm pentru noi înșine. Am făcut mereu glume că motivul pentru care căsătoria noastră a durat atât de mult este pentru că rămân plecată mereu. Ei bine, există mult adevăr în asta. Nu suntem unul în fața celuilalt timpul. Cred că există multe de spus despre o separare sensibilă, deoarece nu poți fi cu cineva 24 de ore pe săptămână, 365 de zile pe an”, spune Dolly Parton.

Secretul unei căsnicii frumoase: spațiul

Legenda muzicii country a dezvăluit apoi că ea și Dean „nu s-au certat niciodată” și aleg să se îndepărteze dacă devin „supărați” unul pe celălalt, apoi se reunesc când sunt mai calmi.

„Atunci, dacă reușești să-ți dai seama, lovește-l peste cap. Și căsătoria este o afacere și trebuie să o vezi așa. Trebuie să iei deciziile corecte pentru toate lucrurile mici care apar”, mărturisește celebra cântăreață.

Dolly Parton spune că primul an de căsnicie este cel mai dificil

Dolly Parton a numit primul an de căsătorie „cel mai greu” pentru că tot încerci să-ți dai seama de anumite lucruri și să afli lucrurile sensibile la partenerul tău.

„Acesta este anul în care greșești cel mai mult, doar pentru că trebuie să împărtășești spațiul tău cu cineva cu care nu ai mai avut vreodată nevoie să-ți împărtășești spațiul. Obiceiurile tale sunt diferite de ale lui, așa că trebuie să rezolvi acele probleme mici”, I-a spus ea lui Barrett, care s-a căsătorit anul trecut cu Cade Foehner.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *