ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dolly Parton a avut o „dispută” cu Elvis Presley. Cântăreața mărturisește că a plâns o noapte întreagă

Avatar

Publicat

pe

Dolly Parton a vorbit despre o dispută pe care a avut-o cu Elvis Presley și despre modul în care decizia ei a făcut-o să „plângă toată noaptea”.

Cântăreața, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit că i-a respins cererea lui Elvis Presley atunci când el a vrut să înregistreze o versiune a piesei ei, „I Will Always Love You”.

Piesa „I Will Always Love You”, a lui Dolly Parton

Cântăreața a lansat înregistrarea originală în 1974, înainte ca aceasta să devină cunoscută datorită cover-ului făcut de Whitney Houston pentru filmul The Bodyguard, în 1992.

Elvis, cunoscut drept „Regele”, a vrut, de asemenea, să înregistreze o versiune a baladei, dar Dolly a trebuit să spună nu din cauza unei dispute legate de bani.

„Am fost invitată în studio să mă întâlnesc cu Elvis și să fiu acolo, să cânte melodia. Acesta a fost cel mai interesant lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Cine nu-l iubește pe Elvis? Dar apoi colonelul (Tom Parker, managerul lui Presley) m-a sunat în după-amiaza dinaintea sesiunii și mi-a spus: Știi că trebuie să avem cel puțin jumătate din publicarea unei melodii pe care Elvis o înregistrează? Și am spus: Nu, nu știam asta. El a spus: Ei bine, este doar o regulă. Așa că am spus: Ei bine, nu este regula mea. Și am plâns toată noaptea, pentru că am fost atât de dezamăgită. Nu a fost Elvis, l-am iubit pe Elvis. Și sunt sigură că și el a fost la fel de dezamăgit ca mine, pentru că avea totul gata. Să știi că i-a plăcut melodia”, a spus Dolly Parton.

Advertisement

Vorbind despre soția lui Presley, Dolly Parton a spus: „Priscilla mi-a spus mai târziu că i-a cântat acea melodie când coborau treptele tribunalului după ce au divorțat. Doar imaginează-ți. Dar nu a fost vina lui”. Parton a spus că l-ar fi ales pe Presley ca „ultima ei conversație” dacă ar putea vorbi cu oricine din istorie, pentru a clarifica disputa.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *