ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Doliu în lumea televiziunii! Bob Barker, legendarul prezentator tv, a murit

Bob Barker, legendarul prezentator american a murit la vârsta de 99 de ani. Anunțul a fost făcut de agentul său.

Avatar

Publicat

pe

Bob Barker, legendarul prezentator american a murit la vârsta de 99 de ani. Anunțul a fost făcut de agentul său.

Bob Barker, unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV, s-a stins din viață. A fost gazda emisiunii-concurs „Prețul corect” timp de peste 35 de ani. Anunțul morții sale a fost făcut de agentul lui. Bob Barker a murit din cauze naturale în reşedinţa lui din Hollywood Hills, California,

„Cu multă tristeţe, vă anunţăm că cel mai mare animator TV care a trăit vreodată, Bob Barker, ne-a părăsit”, a anunţat agentul prezentatorului american într-un comunicat de presă.
Bob Barker a devenit celebru prezentând mai întâi concursul „Truth or Consequences”, între 1956 şi 1975. Apoi a început să prezinte „Prețul corect” în 1972 pentru postul de televiziune CBS.

Recompensat de-a lungul anilor cu 19 premii Emmy, Bob Barker a fost unul dintre prezentatorii preferaţi ai telespectatorilor americani și a rămas prezentatorul acestui popular concurs TV până în anul 2007.

Celebru şi pentru activismul său în favoarea drepturilor animalelor, Bob Barker își încheia întotdeauna emisiunea prin aceeaşi frază: „Sterlizaţi-vă animalul de companie!”. Fosta navă-amiral a ONG-ului Sea Shepherd, care militează împotriva pescuitului de balene, a primit în semn de omagiu numele lui Bob Barker, după ce renumitul prezentator TV a făcut o donaţie de 5 milioane de dolari în beneficiul acestei organizaţii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *