ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dolănescu jr a devenit tătic

Avatar

Publicat

pe

Interpretul de muzică populară Ionuţ Dolănescu a devenit pentru prima dată tăticul unui băieţel care va purta numele Vlad Ionuţ. Deşi hotărâse ca venirea pe lume a primului său fiu să aibă loc în America, violonista Doina şi Ionuţ s-au răzgândit cu puţin timp înainte.

„Riscam să nască în avion, aşa că am ales ca evenimentul să aibă loc la Spitalul „Panait Sârbu“, sub supravegherea atentă a  doctorului Bogdan Marinescu. Doina a născut ieri-seară (n.r. – 20 octombrie) pe cale naturală un băieţel care a primt nota 10 la naştere“, a declarat, pentru „ring“, Ionuţ Dolănescu.

„Fac nunta odată cu botezul“
Evenimentul nu i-a luat prin surprindere pe proaspeţii părinţi, medicul anunţându-i că naşterea va avea loc în jurul datei de 20 octombrie. „Sunt cel mai fericit tătic. Am asistat la venirea pe lume a primului meu fiu care va duce mai departe numele de Dolănescu, aceasta fiind marea dorinţă a tatălui meu. Îi mulţumesc soţiei mele şi medicului care a asistat-o la naştere“, a adăugat Ionuţ Dolănescu. În privinţa Doinei, pe care o consideră deja soţia lui, Ionuţ ne-a declarat că are de gând să oficializeze cât mai repede relaţia cu ea. „Nu există nicio problemă cu fostul soţ al iubitei mele. Noi ne vom oficializa relaţia odată cu botezul, care va avea loc peste câteva luni“, ne-a mai spus cântăreţul.

Maria Ciobanu, gata să fie bunică
Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu a fost extrem de fericită să-şi ţină nepoţelul în braţe. „O voi ajuta pe Doiniţa în primele luni în creşterea micuţului. E prima ei experienţă de acest gen şi e normal să fie ajutată“, a declarat cântăreaţa. În ceea ce-l priveşte pe Ion Dolănescu, care a declarat în trecut că va lăsa toată averea primului nepot, el a sărbătorit deja evenimentul urmând să-şi vadă nepotul în următoarele zile. „Am avut musafiri încă de aseară, iar acum nu mă simt atât de bine să merg la spital să-l vizitez, dar abia aştept să-l ţin în braţe“, a declarat, pentru „ring“, bunicul Ion Dolănescu.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *