ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Doinița Oancea și Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proporții

Avatar

Publicat

pe

Doinița Oancea și Lora au fost prietene la cataramă, dar ceva a intervenit în relația lor. Acestea au ajuns rapid la un scandal de proporții care abia dacă s-a dezlipit de tabloidele mondene. Ce s-a petrecut între ele?

Doinița Oancea și Lora, de la prietenie la scandal

Poate nu mulți își mai aduc aminte împrejurările în care Lora și Ghenu s-au cunoscut. Cu toate că acum sunt unele din cele mai apreciate cupluri din showbiz, mai ales după participarea la Asia Expres, la început au fost aspru criticați. După ce Lora a divorțat cu scântei de comediantul Dan Badea, i l-a „suflat” pe Ghenu prietenei sale Doinița, spunea presa în anul 2016. Cu toate că situația cerea să devină victimă, bruneta nu a aceeptat acest rol. Fanii actriței i-au fost alături, aceasta fiind trădată de două persoane dragi și într-un fel mai puțin nobil.

„Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două”
Doinița Oancea

Doinița Oancea și Ionuț Ghenu, actualul iubit al Lorei

„Puteam să nu mănânc nimic cu săptămânile”

Actrița a povestit atunci că după ce au început să apară zvonurile în presă despre fostul iubit și prietena sa cea mai bună, nu și-a dorit decât să dispară.

„Cred ca puteam să nu mânânc nimic cu săptămânile. Mă forţam să mănânc ceva, pentru că ştiam că îmi fac singură rău. Cred că a fost o perioadă în care nu am mai înţeles nimic şi am renunţat chiar şi pe el să-l mai întreb. Proiectul «Ferma Vedetelor» a apărut de nicăieri. Banii m-au interesat foarte puţin. Probabil că Dumnezeu a zis «stai acolo două luni că stai bine»”
Doinița Oancea

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *