ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Doi hoți români i-au furat artistului James Blunt ceasul de la bunicul său și o baionetă

Avatar

Publicat

pe

Jaf la locuința artistului britanic James Blunt. Sunt acuzați doi români care fac parte dintr-o bandă specializată în spargeri de locuință și jafuri.

Jaf la locuința artistului britanic James Blunt. Garda Civilă spaniolă i-a arestat pe cei doi interlopi de origine română, în Ibiza.

Jaf la locuința artistului britanic James Blunt

Jaf la locuința artistului britanic James Blunt. Doi români sunt acuzați că au comis jaful la locuința artistului britanic James Blunt, din insula spaniolă Ibiza, scrie evz.ro.

Românii făceau parte dintr-o bandă specializată în spargeri de locuință și jafuri.

Garda Civilă spaniolă i-a arestat pe cei doi interlopi de origine română, în Ibiza, conform publicației Mallorca Diario.

Din casa cântărețului britanic, hoții au furat haine, un ceas de la bunicul său și o baionetă. Aceasta era un suvenir pe care artistul îl deținea din perioada în care a fost soldat în armata britanică. James Blunt a luptat în războiul din Kosovo.

Advertisement

În vârstă de 46 de ani, James Blunt s-a arătat dispus să plătească o recompensă pentru a-și recupera lucrurile furate. El a declarat că acestea au o valoare sentimentală și de aceea sunt inestimabile.

„Singura mea tristețe reală este că au luat niște butoni, un ceas de buzunar vechi care îi aparținea bunicului meu și o baionetă din perioada mea ca soldat în războiul din Kosovo din 1999”, a spus artistul.

Foto: tv6.news

Doi români acuzați de jaf la casa lui James Blunt

Cei doi infractori români fac parte dintr-o  bandă bine organizată care se ocupă cu jafuri și spargeri în locuințele din Ibiza.

Ei au fost arestați de ofițerii Gărzii Civile în urma unei operații ample, organizată ca urmare a numărului ridicat de spargeri semnalate în insulă.

Hoții supravegheau locuințele până ce proprietarii plecau de acasă. Apoi, dezactivau sistemele de alarmă și furau lucruri de valoare.

Românii au fost prinși după ce polițiștii au pus sub supraveghere mai multe case. Polițiștii i-au reținut chiar după o spargere, pe când plecau cu lucrurile furate.

Advertisement

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să stabilească circa 12 jafuri.

Polițiștii au descoperit și o locație în care hoții ascundeau bunurile furate, în vederea comercializării. Au fost recuperate obiecte furate în valoare de 300.000 de euro.

Printre acestea se numără două sculpturi și mai multe picturi de la autori renumiți, ceasuri din secolul XIX, tacâmuri din aur și argint, bijuterii etc.

Au mai fost găsite sute de sticle de vin, coniac și șampanie.

Polițiștii spanioli îi caută și pe ceilalți membri ai bandei pentru a-i aresta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *