ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Din Las Fierbinți la Hollywood! Ce actriță e acum colegă de platou cu Stevan Segal

Avatar

Publicat

pe

O actriță din îndrăgitul serial de comedie ”Las Fierbinți” a ajuns la Hollywood. De pe pla iurile mioritice a ajuns la americani, dar cum? Care este povestea sa de viață și evoluția imensă de care a dat dovadă plecând de la filmările din Fierbinți-Târg…la Hollywood? Iată despre ce actriță este vorba!

O actriță din Las Fierbinți joacă acum cu Stevan Segal

Românca ce ne duce numele țării peste hotare, ba chiar direct la Hollywood, locul magic al actorilor, se numește Maria Bata. Aceasta este din ce în ce mai aproape de a-și îndeplini toate visele în carieră. Este de aproape doi ani plecată în Mexico City, dar își amintește cu drag de acasă. Tânăra a avut atât de mare noroc încât talentul a propulsat-o direct pe marile scene, alături de cei mai renumiți actori din lumea. Și-a început cariera ca fotomodel, dar drumul vieții a dus-o într-o altă parte.

„Mi-am dorit să mă pot «juca», în sensul bun al cuvântului, şi eu cu sufletele oamenilor, să le spun poveşti prin intermediul personajelor, în care s-ar regăsi sau le-ar da curaj să-şi transforme visurile în realitate. Mă consider o norocoasă pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni foarte talentaţi şi dedicaţi, de la care am avut multe de învăţa”
Maria Bata

Maria Bata, actrița care a apărut în Las Fierbinți în sezonul 2, iar care acum joacă la Hollywood, alături de Stevan Segal și alte personalități

Cu ce alte personalități a mai jucat?

Maria este cu adevărat într-o perioadă în care continuă să urce pe plan profesional și nici că se uită înapoi. Actorii cei mai mari cu care a jucat au fost: Steven Seagal, Vinnie Jones, Josh Barnett, Howard Dell şi Byron Mann, în filmul de acţiune „Mercenary: Absolution.

De asemenea, în câteva luni se pregătește să înceapă filmările pentru un serial online numit „No Truth”.  Și nu se oprește aici! Tot în scurt timp, se pregătește să dea startul lungmetrajului „Connection”, producție americană care este scrisă și regizată de către Jacques Thelemaque.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *