ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Din ce familie provine Vlăduța Lupău. Puțini știu aceste lucruri despre ea

Avatar

Publicat

pe

Fanii Vlăduței Lupău descoperă pe zi ce trece alte lucruri interesante despre artistă. Din ce familie provine cântăreața și ce alte lucruri au aflat urmăritorii săi din online despre ea?

Din ce familie provine Vlăduța Lupău?

Vlăduța Lupău a devenit foarte repede cunoscută în industria muzicală. Încă de la primele piese a rupt topurile YouTube-ului și a rămas în mintea oamenilor. Are abia 25 de ani, dar cunoaște împlinirea – cariera sa este fulminantă și s-a măritat recent cu iubirea vieții sale. Cu toate astea, singurul regret care vine odată cu popularitatea câștigată este faptul că trece destul de rar pe la casa părintească din cauza concertelor și a evenimentelor care o plimbă peste tot în țară. Interpreta de muzică populară cunoaște scena de la 4 ani, așa că de-a lungul timpului s-a gândit care ar fi sacrificiile pe care ar trebui să le facă un artist.

„Dragi prieteni, pe la 4 ani am avut primul spectacol unde trebuia să cânt o melodie împreună cu fratele meu. No’ şi am urcat noi pe scenă, oameni ne-o aplaudat! Că eram mici şi cred că şi tare simpatici şi eu deja mi-am luat-o în cap cred. De ce? Pentru că atunci când trebuia să încep prima strofă eu am început cu un plâns de toată frumusețea după care am ieșit în glorie de pe scenă! Adică am rupt-o la fugă. Cam asta e un moment fain (râde)”
Vlăduța Lupău

Din ce familie provine Vlăduța Lupău? Cu ce se ocupă părinții săi?

„A foste greu din cauza oboselii, dar a fost fain!”

Cu toate că iubește foarte mult muzica, timpul și-l mai alocă și animalelor. Mama sa este medic veterinar, iar tatăl este inginer zootehnist. „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist.

Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai povestit artista fanilor săi.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *