ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Din ce a ajuns să câștige bani Dana Marijuana. Cere o sumă frumușică pentru lucrările sale

Avatar

Publicat

pe

Ultimii au nu au fost deloc benefici pentru Dana Marijuana, ba chiar a fost nevoită să treacă prin mai multe cumpene. Dar pictura a fost cea care scos-o din depresie și a responsabilizat-o.

Din ce face bani Dana Marijuana

Când fanii săi credeau că în sfârșit ea se află pe drumul cel bun, Dana Coteanu a reușit să șocheze iar. Și-a scos picturile la vânzare cu sume cu atât de multe zerouri încât nici nu se pot citi.

După ce a aflat terapia prin pictură, în vreme de criză, Dana Marijuana s-a gândit că ar fi numai bine să facă și ceva bani de pe urma talentului ei. Ce-i drept, fosta artistă s-a perfecționat într-un stil pe care puțini artiști plastici se încumetă să îl abordeze. Astfel, aceasta pictează cu ajutorul mâinilor, nu cu al pensulelor, fiind un stil cu lungă istorie în Orient.

Zerouri… fără număr

Chiar și așa, într-o țară în care sunt puțini oamenii care plătesc sume colosale pe piese de artă, Dana Marijuana încearcă să-și vândă tablourile cu sume care încep de la 100 de milioane de lei și ajungând și la sume care abia se pot citi. Imediat ce a postat pe site-urile de socializare imagini cu tablourile sale, dar mai ales cu prețul cu care dorește să le vândă, internauții au început comentariile, cei mai mulți fiind șocați de numărul de zerouri pe care arista le înșiruise în dreptul postării sale.

” E o gluma, nu?” sau ”Hai ma, pe bune?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postările Danei Marijuana.

Pe lângă muzică, se știe faptul că, pentru a-și suplimenta veniturile și a-și crește fetițele, Dana Marijuana creează bijuterii pe care le comercilizează în târgurile din întreaga țară.

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, spunea Dana Marijuana, mai demult, într-un interviu pentru Click!

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *