ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Dieta Monicăi Bârlădeanu. Arată perfect la 41 de ani și a dezvăluit secretul ei

Avatar

Publicat

pe

Monica Bârlădeanu are 41 de ani și este  considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta nu a avut niciodată probleme cu greutatea.  De altfel, aceasta mărturiseşte că niciodată nu a avut mai mult de 5 kilograme în plus şi asta pentru că are tot timpul grijă la ceea ce mănâncă.

Atunci când are nevoie să slăbească rapid câteva kilograme, apelează la o dietă specială, potrivit VIVA!. „Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă multă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară.

Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul’, a spus Monica Bârlădeanu, într-un interviu acordat csid.ro.

Monica Bârlădeanu spune că nu mănâncă niciodată dulciuri, acesta fiind unul dintre secretele care o ajută să aibă o siluetă de manechin, la 41 de ani.

 „Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci’, a răspuns Monica Bârlădeanu când a fost întrebată ce aliment a exclus complet din alimentaţie.

 „Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a explicat actriţa, potrivit csid.ro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *