ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DIETA cu PEPENE face MINUNI! SLĂBEŞTI RAPID şi SĂNĂTOS

Sursă naturală de vitamine şi minerale, pepenele roşu este fructul ideal pe caniculă pentru că este foarte bogat în apă.

Avatar

Publicat

pe

Sursă naturală de vitamine şi minerale, pepenele roşu este fructul ideal pe caniculă pentru că este foarte bogat în apă.

De asemenea, consumul de pepene roşu ne ajută să ne menţinem sau să ne redobândim silueta. Puţine persoane, în zilele caniculare, îşi axează alimentaţia pe mâncăruri grele. Majoritatea consumă în special fructe şi legume. Din acest motiv, vara slăbim cel mai uşor.

Detoxifiază organismul O dietă bazată pe pepene roşu ne poate scăpa de 4 kg într-o săptămână. Evident, nu trebuie să mâncăm doar pepene roşu, ci să ne axăm preponderent pe acesta la micul dejun şi cină pentru că are efect diuretic şi va elimina apa din ţesuturi şi toxinele din organism.

„De asemenea, pepenele roşu are proprietatea de a ne feri de boli precum ateroscleroza”, explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS. Te fereşte de cancer „Sursă importantă de antioxidanţi, pepenele roşu ajută la prevenirea multor forme de cancer: de prostată, de sân, de plămâni, colorectal sau endometrial”, explică dr. Luca.

În plus, cercetătorii americani au stabilit, în urma unor studii efectuate pe pacienţi diagnosticaţi cu diferite forme de cancer, că aceştia au în sânge cu 35% mai puţin licopen comparativ cu persoanele sănătoase. 30 de calorii aduc organismului 100 g de pepene roşu. „Pepenele conţine vitaminele A, B6 şi C, potasiu, apă şi zaharuri între 93 şi 95%, ceea ce-l recomandă tuturor grupelor de vârstă, dar şi în tratamentul bolilor de rinichi şi ale aparatului urinar.”, Dr. Laurenţiu Luca


– https://ziarulring.ro/stiri/sanatate/237976/2014/DIETA-cu-PEPENE-face-MINUNI-SLABESTI-RAPID-si-SANATOS

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *