ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme. Multe admiratoare ar vrea să o încerce

Avatar

Publicat

pe

Andra arată cu adevărat spectaculos, reușin să slăbească 15 kilograme în doar patru luni. Artista și-a dorit să scape de kilogramele în plus, astfel că a recurs la o dietă deloc drastică, dar în urma căreia a reușit să capete alte forme.

Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme

Andra spune că pe ea o ajută metabolsimul și că se îngrașă greu. De asemenea, aceasta spune că reușește să slăbească cu ușurință:

”Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc”, a precizat Andra, potrivit cancan.ro.

Secretele alimentare ale Andrei constau într-un mic dejun bazat pe cereale sau legume, dar și un prânz bazat pe carne slabă și supe. De asemenea, vedeta nu ia cina mai târziu de ora 18:00 și face antrenamente ușoare la sala de sport. Mai menționăm că Andra aplică și pentru familia sa același regim alimentar, motiv pentru care atunco când pleacă în excursii le oferă copiilor și soțului ei gustări pe bază de fructe și legume.

Care este meniul Andrei după două nașteri

După două nașteri, Andra arată senzațional. La mic dejun, Andra consumă mănâncă brânză, roșii, cereale și un ou. La prânz, Andra alege ciorba slabă, supă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. La cină, Andra consumă de obicei alimente ușoare, și reamintim că masa de seară o ia până în ora 18:00. Însă dacă i se face foame, aceasta cosnumă fructe sau mai include și o salată.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *