ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Dieta Adelei Popescu după două nașteri. Ce mănâncă vedeta zilnic

Avatar

Publicat

pe

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. Este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar cei doi au împreună doi băieți și o căsnicie solidă. Vedeta a povestit pentru revista VIVA!, cum a reușit să scape de kilogramele accumulate pe parcursul celor două sarcini.

„Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mișcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil și că nu am timp. După care noi am știut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…”,  a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA!

 În schimb, după cele două nașteri, vedeta a încercat să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și, fără a ține vreun regim drastic.

„Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase’, a povestit Adela,  pentru VIVA

„Avem o doamnă la platou care are grijă de noi și în fiecare dimineață ne face griș cu lapte. Și ne face un castron sănătos de griș. Nu am cum să nu mănânc, îți dai seama. Plus că avem tot timpul aniversări…mâncăm, ce să mai”, a recunoscut vedeta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *