ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dida Drăgan s-a luptat 13 ani cu o boală necruțătoare. Ce s-a aflat acum despre artistă

Avatar

Publicat

pe

Cântăreața Dida Drăgan, 73 de ani, a trăit o adevărată dramă timp de 13 ani. Celebra cîntăreață, în toată această perioadă, a luptat contra celei mai periculoase boli, cancerul.

Dida Drăgan s-a luptat 13 ani cu cancerul. Cum a învis artista boala

Dida Drăgan a trăit un coșmar timp de 13 ani, perioadă în care s-a luptat cu cancerul. Acum, la 73 de ani, îndrăgita interpretă, a reușit să învingă teribila boală și este capabilă să zâmbească din nou. Celebra cântăreață, în timpul în care a fost bolnavă, s-a confruntat și cu o ciză financiară acută, fapt care o adusese în pragul disperării.

Astfel, Dida Drăgan a fost nevoită să se împrumute la mai multe bănci de-a lungul timpului, împrumuturi pe care cu foarte greu le-a returnat. De fapt, se pare că acesta a și fost motivul care a stat la baza declanșării gravelor probleme de sănătate.

Dida Drăgan s-a luptat 13 ani cu o boală necruțătoare. Ce s-a aflat acum despre artistă

Dida Drăgan a intrat în afaceri în anul 2005

Dida Drăgan a făcut în anul 2005 un credit bancar în valoare de 500.000 de euro. Cu acești bani cântăreața și-a deschis două afaceri. O afacere se desfășura în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar.

Din nefericire, criza financiară din 2008 i-a dat planurile peste cap, iar afacerile sale nu au mers aşa cum cântăreața și-a dorit. Astfel, veniturile Didei Drăgan s-au micșorat brusc.

Advertisement

Dida Drăgan i-au trecut gânduri negre prin cap

Aceste probleme finaniare, aduse de criza financiară din 2008, au făcut-o pe Dida Drăgan să clacheze. Artista a intrat în depresie, mai ales că, bolnavă fiind, Dida Drăgan continua să onoreze invitațiile de a cânta pentru că trebuia să facă rost de bani.

În urma acestor dificultăți, financiare și de sănătate, Dida Drăgan s-a gândit de nenumărate ori să-și ia viața. Dida Drăgan a făcut declarațiile vizavi de sinucidere în anul 2010, la scurt timp după ce îndrăgita solistă de muzică ușoară Mădălina Manole a murit.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *