ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Diana Munteanu, pusă la zid de fani din cauza operațiilor estetice. Ce replică le-a dat vedeta

Avatar

Publicat

pe

Diana Munteanu este acuzată adesea de fanii din mediul online că și-a făcut prea multe îmbunătățiri. Întrucât nu cred în răspunsurile vedetei, admiratorii continuă să o pună la zid. Ce replică le-a dat vedeta?

Diana Munteanu a fost pusă la zid de fani din cauza operațiilor estetice

Nu este prima oară când prezentatoarea TV este nevoită să țină piept fanilor din mediul online și acuzelor lor. De o vreme încoace, Diana Munteanu se luptă zilnic cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, în urma publicării unor fotografii în care admiratorii spun că aproape nu o recunosc.

Diana Munteanu a răspuns vehement fanilor care o acuză că și-ar fi făcut operații estetice 

Vedeta Antena 1 duce multă muncă de lămurire cu internauții la acest capitol, negând spusele acestora cum că și-ar fi făcut vreo altă operație, în afară de cezariană. De vină ar fi și filtrele sau Photoshop-ul, mai spun fanii revoltați. Totuși, în dreptul ultimelor imagini publicate de Diana pe Instagram, aceștia spun că sunt convinși că vedeta și-ar fi operat nasul.

„Nasul zici că e al lui Michael Jackson..Sigur l-ai operat. Nu înțeleg atitudinea de copy-paste”

Sătulă de dat explicații, fosta prezentatoarea a emisiunii ”Prietenii de la 11” a luat aproape fiecare comentariu în parte și a răspuns vehement tuturor celor care o acuză că și-ar fi făcut îmbunătățiri de ordin estetic. În definitiv, admite ea, chiar dacă ar avea operații estetice, nu o obligă nimeni să dea explicații în legătură cu hotărârile sale.

„Nu știu ce anume ai ales să îți faci la față (operații estetice), dar ai dispărut complet. Nu mai ești tu”, „Nu înțeleg această atitudine de copy-paste când vine vorba de imaginea ta”, „Nici nu te-am recunoscut”, „Nasul zici că e al lui Michael Jackson..Sigur l-ai operat”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor Dianei Munteanu din mediul online.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *