ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Diana Gureșoaie e schimbată complet. Cum arată ”Strâmba lui Dodel” acum

Avatar

Publicat

pe

O mai ții minte pe ”strâmba lui Dodel”? Fosta iubită a lui Cristi Tănase a ajuns să arate ca o bombă hot în toată regula. Ba mai mult, Diana Gureșoaie s-a dezbrăcat complet de haine și a pozat complet goală.

Diana Gureșoaie e schimbată complet

Astfel, Diana Gureșoaie le-a luat mințile bărbaților cu cele mai noi fotografii pe care le-a postat pe contul de Instagram. Aceasta a renunțat la haine și a pozat în ipsotaze fierbinți, care le-au sucit mințile bărbaților

Diana Gureșoaie a arătat nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. Din tânăra care se strâmba în fața camerelor de luat vederi a ajuns acum să fie o femeie râvnită de bărbați. S-a tunat și s-a acoperit de accesorii și piese vestimentare semnate de designeri celebri, atrăgând atenția oriunde merge.

Diana Gureșoaie

Cum s-a făcut cunoscută ”strâmba lui Dodel”

Cum a ajus să fie cunoscută ”strâmba lui Dodel?” Ei bine, în urmă cu mai mulți ani, Diana Gureșoaie a venit în București și a primit imediat această denumire. Dar anii au trecut, iar aceasta s-a transformat într-o divă care atrage privirile. A lăsat în urmă relațiile cu fotbaliștii, deoarece nu-și mai concentrează atenția spre acest domeniu.

S-a împrietenit apoi cu diverse persoane din lumea bună a Capitalei și a câștigat un loc printre mondenități. Amintim că în anul 2015, Diana a părăsit România pentru a-și încerca norocul în Dubai, unde ar fi muncit ca hostess. Diana a fost însă apoi anchetată sub control judiciar în dosarul ”Prostituate de lux”, bănuită fiind că ar fi fost principala furnizoare de fete pentru cei cu bani. Iar unul dintre oamenii de afaceri căruia îi livra constant domnișoare de consumație era Ion Niculaie, așa cum reiese din interpretări.

Diana s-a făcut cunoscută după ce paparazzi au fotografiat-o în preajma lui Cristi Tănase, în urmă cu câțiva ani, iar după aceea, aceasta și-a luat numele de ”strâmba lui Dodel”, din cauza faptului că a început să se strâmbe în fața camerelor de luat vederi, dar și din cauza faptului că a fost întotdeuna un personaj controvesat.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *