ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluirile intime ale Andreei Esca. Cu cine s-a iubit, prima oară, vedeta Pro TV

Avatar

Publicat

pe

Este considerată o veterană în branșa sa și una dintre cele mai populare știriste din România. Andreea Esca a fost și este mereu o prezență agreabilă, care se facă plăcută prin sinceritatea și stilul debordant. Vedeta Pro TV are mereu zâmbetul pe buze și nu se dă în lături de la a povesti lucruri din trecutul său. De data aceasta, Andreea a mărturisit prima sa experiență intimă și modul în care a făcut-o să vadă relațiile.

Pentru Andreea a spune lucrurilor pe nume este un mod de viață. Fără ezitări, celebra știristă a povestit cum a ajuns să aibă prima sa experiență sexuală, în perioada liceului, dar și amănunte despre primul bărbat din viața sa.

Cine a fost primul iubit din viața vedetei?

Fiind în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Esca a mărturisit că întâmplarea a avut loc pe când studia la liceu. De asemenea, aceasta a pus accentul pe ideea ca primul contact intim al oricui ar trebui să aibă loc cu o persoană pentru care să ai sentimente. Pe atunci, dragostea inocentă a știristei se îndrepta către un coleg de liceu.

Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea…

Deși prima dragoste, primul sărut sau primul iubit nu se uită niciodată, Andreea apreciază că, în timp, poți descoperi oameni cu calități și sentimente mai intense decât cele ale primelor experiențe.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta, dacă merită…îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus, într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *