ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluiri uluitoare despre relația dintre Cristina Țopescu și mama ei. Nici măcar nu a încercat să își sune fiica de Anul Nou

Avatar

Publicat

pe

Mama Cristinei Țopescu locuia de ceva timp în București, însă nu și-ar fi sunat fiica în perioada sărbătorilor pentru că jurnalista avea momente când se izola de lume și nu mai răspundea la telefon. Sunt dezvăluirile făcute de medicul Monica Pop, care susține că mama vedetei i s-a destăinuit la ceremonia de incinerare.

Dezvăluiri uluitoare despre relația dintre Cristina Țopescu și mama ei

„Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a declarat Monica Pop.

Medicul a precizat că mama Cristinei Țopescu i s-a confesat la ceremonia de incinerare care a vut loc joi la Crematoriul Uman.

„Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a mai spus Monica Pop.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *