ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluiri uluitoare despre familia unui manelist celebru. Sora, femeie de serviciu, fratele e cioban

Avatar

Publicat

pe

Se trage dintr-o familie de muzicanți, mama sa fiind prima femeie din România care a cântat la radio romanțe, iar bunicii, căci de ea a fost crescut, i-a plăcut frumosul. După o copilărie plină de lipsuri, soarele a răsărit pe strada sa, devenind un nume în muzica lăutăreasca, apoi a manelelor. Nu același noroc l-au avut și frații lui.

Familia unui manelist celebru, la marginea sărăciei. Frații și sora trăiesc de pe o zi pe alta

Vali Vijelie s-a născut în București, dar a copilărie la Giurgiu, alături de verii și cei doi frați ai lui, Dumitru și Marius, și de sora acestora, Luminița. Primii pași spre muzică i-a făcut alături de vărul lui, Nelu. Până să ajungă un nume în lumea manelelor, însă, a trecut prin multe greutăți, provenind dintr-o familie săracă. Ghinionul s-a spart în anii ’80, când a devenit unul dintre cei mai buni cântăreți de muzică de petrecere din țară.

În schimb, nu același lucru s-ar putea spune și despre frații lui. Potrivit CanCan, Dumitru este cioban și visează să ajungă cineva, precum fratele său, așa că și-a deschis un canal de YouTube, numit ”Ferma lui Mitică”, unde vorbește despre el și cum se muncește la țară. Marius lucrează la o firmă în Ferentari, unde este încărcător-descărcător. Acolo ar fi ajuns cu ”pile” de la fratele Vijelie, care și-ar fi dat cuvântul pentru el.

Cât despre Luminița, femeia pare să aibă cea mai grea soartă: este femeie de serviciu la o firmă de pe Bulevardul Ion Mihalache, unde face curățenie pentru un salariu mizer. Pe lângă greutățile de zi cu zi, are probleme și în căsnicie. Conform sursei citate, ea s-ar fi despărțit de soțul ei, Ricardo.

Fiul nelegitim riscă să se întoarcă în închisoare

După ce a fost condamnat în 2014 pentru furt calificat, ispășindu-și pedeapsa la Penitenciarul Găești, fiul nelegitim al manelistului ar fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *