ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Angela Similea PLEACĂ în America

Celebra cântăreaţă de muzică uşoară se află pe ultima sută de metri cu pregătirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alături de prietenul şi colaboratorul ei, compozitorul şi interpretul Ovidiu Komornyik.

Avatar

Publicat

pe

Celebra cântăreaţă de muzică uşoară se află pe ultima sută de metri cu pregătirile celui mai important spectacol pentru diaspora din SUA alături de prietenul şi colaboratorul ei, compozitorul şi interpretul Ovidiu Komornyik. Spectacolul are loc la invitaţia unei fundaţii a românilor stabiliţi peste Ocean.

În ciuda proiectelor importante pe care le derulează, Angela Similea nu doreşte să ofere, deocamdată, prea multe detalii. „Nu sunt disponibilă pentru a vorbi cu presa întrucât nu mă aflu în Bucureşti şi sunt într-o perioadă în care timpul este deosebit de preţios pentru mine. Asta fiindcă împreună cu colegul meu Ovidiu Komornyik pregătim spectacolul pentru America. Înainte de a pleca peste Ocean, vom ieşi să facem nişte declaraţii pentru că e primul spectacol aprobat de statul american cu forme legale”, a declarat artista pentru „ring”.

„E prima oară când se respectă legile americane”

Cu toate că a fost de multe ori în SUA, Angela Similea nu a cântat niciodată într-un eveniment de o asemenea anvergură de teama autorităţilor. „Suntem concentraţi pe acest concert care va avea loc în Atlanta. N-am mai cântat niciodată în America. E prima oară când accept să cânt acolo pentru că e prima oară când se respectă legile Statelor Unite. Va fi un concert de două ore, vor fi şi melodii mai vechi, şi dintre cele mai noi. Cu siguranţă, publicul de peste Ocean aşteaptă, în primul rând, melodiile foarte cunoscute şi îndrăgite. Avem contract cu Fundaţia «Romania in US» care ne-a invitat la acest concert organizat într-o sală superbă care arată ca un ateneu”, ne-a mărturisit vedeta.

„Cât există Dumnezeu, mă supun legilor divine”

Întrebată dacă se teme de drumul lung, Angela Similea susţine că se supune „legilor divine”: „Nu mi-e teamă de avion pentru că zbor de multe ori pe an la fiul meu care locuieşte în SUA de la 16 ani. Am zburat de atât de multe ori spre America şi înapoi încât frica nu există. Câtă vreme există Dumnezeu, mă supun legilor divine”. De când a rămas văduvă, artista s-a mutat din nou în Bucureşti. „Locuiesc din nou în Capitală pentru că fosta casă pe care am făcut-o împreună cu soţul meu era mult prea mare şi nu o puteam administra”, ne-a explicat artista. Angela e atât de optimistă încât nu crede în duşmănie: „Am cunoscut-o pe cea mai bună prietenă a mea, Otilia Silvia Doris, la grădiniţă, când aveam trei-patru ani. Duşmani nu există pe lumea asta, să fim serioşi, pot fi doar persoane stăpânite de mici invidii, de mici gelozii”.

„Înregistrez mai multe piese cu Ovidiu Komornyik, însă nu ştiu dacă vom reuşi să lansăm discul în acest an. Oricum, anul viitor, cu siguranţă!”, ANGELA SIMILEA

69 de ani are Angela Similea, dintre care 45 de carieră muzicală.

„Din păcate, la noi, artiştii nu sunt apreciaţi la adevărata lor valoare şi atunci prefer să tac, să nu mai dau niciun interviu, indiferent dacă e vorba de ceva pozitiv sau de scandal. Nu mă interesează!”, ANGELA SIMILEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *