ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Avatar

Publicat

pe

Simpaticul Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, se războiește cu fanii bitcoin, moneda virtuală. E clar că îl preocupă subiectul și să facă bani, așa cum reușește și din pariurile sportive.

Mircea Badea a spus de multe ori, mai voalat, că are bani să facă orice poftește. I s-a scăzut salariul de la Antena 3, unde realizează cu succes, de 16 ani, emisiunea ”În gura presei”, singur la o măsuță. Însă vedeta recuperează banii din pariuri sportive.

Mircea Badea câștigă un munte de bani din pariuri sportive

Din când în când, apare o știre cu titlul: ”Mircea Badea a dat lovitura, din nou, la pariuri sportive”.

Sunt adevărate toate pentru că celebrul realizator tv a câștigat aproape de fiecare dată. Sunt sume importante. Chiar el comentează: ”Nebun de legat….tocmai am pus așa, în timpul meciului…”.

Vedeta Antena 3 pariază la sporturile pe cale le cunoaște, pe care le urmărește, dar și din instinct. Nu uitați că a fost un elev de 10 la Matematică și că gândește logic. A și pierdut, dar a recuperat apoi mai mult din alte pariuri.

De pildă, în septembrie anul trecut, Mircea Badea a pierdut o sumă uriașă la pariuri. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5.000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cotă de 1,44 și ar fi putut câștiga în total 7.200 de lei, însă numărul 6 mondial a pierdut partida cu Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 3-6.

Advertisement

Convins că Trump, 74 de ani, va câștiga un nou mandat, Mircea Badea a mizat, pe 3 noiembrie, suma de 3.000 de lei că republicanul va fi reales de poporul american. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, realizatorul emisiunii “În gura presei” ar fi făcut un profit de 5.400 de lei.

Mircea Badea pariază sume ”mici”

Pentru mulți dintre noi pariuri sportive pentru sume între 1.000 și 5.000 de lei sunt sume uriașe, dar nu și pentru Mircea Badea care se laudă că are bani să facă ce dorește. Însă, a mai și pierdut.

De pildă, Mircea Badea a mizat 1.000 de lei că echipa de baschet Houston, din campionatul American NBA va câștiga disputa cu San Antonio, lucru care s-a și întâmplat, deși jurnalistul era sceptic în primă fază.

“Am pus așa, cam aiurea. E presezon NBA, așadar nici o miză a meciului. O ieși? P.S. Cică ar juca Harden”, a scris Mircea Badea pe Facebook, cu puțin timp înainte ca partida să înceapă.

În cele din urmă, jurnalistul de la Antena 3 a fost inspirat. Biletul a fost câștigător, iar Mircea Badea a câștigat din nou, la pariuri, alegându-se cu un bonus de aproape 700 lei, în condițiile în care a mizat 1.000 de lei pe victoria celor de la Houston.

Mircea Badea are experiență la pariuri sportive

Mircea Badea este un parior cu experiență, care, de regulă, câștigă constant. De altfel, pe rețelele sociale, Mircea Badea face publice biletele pe care le plasează, iar majoritatea sunt câștigătoare.

Spre exemplu, în urmă cu mai bine de o lună, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor înscrie cel puțin două goluri pe durata meciului Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, jurnalistul a câștigat 2. 840 de lei.

Advertisement

Mircea Badea a câștigat la pariuri sportive și în luna septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un lovitura și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțin 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *