ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! Andreea Berecleanu riscă SĂ PARALIZEZE

O vedeţi în fiecare seară la principala ediţie a „Observatorului” de la Antena 1, însă în spatele zâmbetului său se ascunde suferinţa şi, mai ales, teama de a ajunge într-un scaun cu rotile.

Avatar

Publicat

pe

O vedeţi în fiecare seară la principala ediţie a „Observatorului” de la Antena 1, însă în spatele zâmbetului său se ascunde suferinţa şi, mai ales, teama de a ajunge într-un scaun cu rotile. Andreea Berecleanu a dezvăluit că suferă de multiple hernii de disc care nu se pot opera, iar cel mai mare risc e să paralizeze de la brâu în jos.

Invitată să alerge la cea de-a 10-a ediţie a „Maratonului DHL” alături de vedete ca Ellie White şi Carmen Brumă, Andreea Berecleanu a fost nevoită, ieri, să-şi mărturisească drama. Cu toate acestea, pe 20 iunie, ştirista se va afla la linia de start pentru a-i susţine pe maratonişti.

„Nu pot fi operată, fac fizioterapie”

Aflată lângă un paralimpic maratonist în scaun cu rotile, Andreea şi-a spus povestea, recunoscând că nu vrea să ajungă ca sportivul cu dizabilităţi. „O gafă uriaşă”, după cum au comentat cârcotaşii.

„De la doi-trei ani, am făcut sport de performanţă, am practicat multe sporturi, în special schi. Am făcut «maratonuri» pe pârtie, mai ales pe Valea Prahovei. Mă uit cu drag, responsabilitate şi solidaritate către cei de aici şi către Asociaţia Paralimpicilor şi le sunt alături. Din păcate, am foarte multe hernii de disc, aşa încât trebuie să trag foarte tare în acest an, doi, trei ani. Nu pot suferi nicio intervenţie chirurgicală, va trebui să rezolv aceste probleme grave cu fizioterapie… ca să nu ajung aşa (paralizată – n.r.), ferească Dumnezeu! Dar le sunt alături şi este o onoare să particip sufleteşte”, a spus vedeta Antenei 1.

Carmen Brumă, mai tânără cu 15 ani Înaintea „Maratonului DHL”, partenera de viaţă a lui Mircea Badea şi-a testat, ieri, corpul cu ajutorul unui aparat special. Mândră de rezultat, Carmen Brumă l-a împărtăşit şi cititorilor „ring”. La 38 de ani, realizatoarea TV are un metabolism ca la 23 de ani şi o musculatură ideală: „Am mai «colaborat» cu astfel de aparate şi mereu am fost mulţumită de rezultat. Am vârsta metabolică mult mai mică decât cea cronologică. Dacă ar fi să rezum secretele stilului meu de viaţă într-un singur cuvânt, acesta e disciplină”.

Advertisement

Întrebată dacă îşi mai doreşte un copil şi dacă ar merge la maraton însărcinată, vedeta a punctat: „N-aş alerga gravidă la maraton, dar aş continua să fac sport până în ultima zi a sarcinii. Mi-am dorit un singur copil, îl am, e bun, frumos, zdravăn şi sănătos. Nu există «se întâmplă o nouă sarcină» pentru că, la 38 de ani, am auzit de mijloace de contracepţie foarte eficiente”.

„De 10 ani visez că alerg la maraton şi mă antrenez. Un celebru maratonist spunea: «Nu te opreşti din alergare pentru că îmbătrâneşti, ci îmbătrâneşti pentru că te opreşti din alergare».”, CARMEN BRUMĂ 70-140 de lei/persoană costă participarea la „Maratonul DHL”, toţi banii fiind donaţi paralimpicilor pentru competiţia de la Rio.

„Propunerea de a participa la maraton a venit când nu pot alerga şi aici e o parte emoţionantă a poveştii reale pe care vreau să o fac publică.”, ANDREEA BERECLEANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *