ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvaluire incredibila a unui fost angajat si prieten al lui Radu Beligan, dupa moartea marelui actor: „I-am furat banii! Nu a bagat de seama niciodata, nu i-am spus niciodata!”

Avatar

Publicat

pe

Paparazzi WOWbiz.ro au fost primii reprezentanti ai mass-media care au ajuns in fata casei unde locuise actorul, decedat ieri, in jurul pranzului, la spitalul Elias. In apropierea imobilului, un barbat care a fost angajat al maestrului Beligan si pe care pretinde ca il cunoaste de mai bine de 30 de ani, a aflat de la reporterii WOWbiz.ro despre disparitia artistului. Dupa cateva momente de descumpanire, vecinul lui Beligan a inceput sa povesteasca circumstantele in care l-a cunoscut pe acesta, precum si o intamplare neverosimila. 

„Il stiu de o viata de om! La un moment dat, am fost si angajat al dansului. Port mereu cu mine o intamplare de pe vremea lui Ceausescu, pe care nu i-am marturisit-o niciodata. Eu obisnuiam sa-i duc ziarele in fiecare zi. Intr-o zi, impreuna cu doi prieteni de ai mei, am vazut ca are pe masa un plic mare cu bani. Atunci, cu amicii mei, i-am luat 600 de lei din teancul doldora de hartii. Nu a simtit nimic, nu mi-a zis niciodata nimic. Cred ca nici nu a observat, la cat banet era in acel plic”, a povestit barbatul.

Acesta crede ca Beligan ar fi putut trai lejer peste o suta de ani, daca ar fi renuntat mai devreme la teatru. „A exagerat si el cu meseria! Putea sa-si vada de batranetile lui, dar era foarte ambitios si orgolios”, a conchis vecinul si apropiatul marelui maestru.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *