ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detaliul șocant observat de fani la Gina Pistol. Vedeta, nevoită să dea explicații ca la DNA

Avatar

Publicat

pe

Gina Pistol a trecut printr-o sarcină care i-a adus foarte multe bucurii. În schimb, pe cât de fericită, pe atât de criticată, fiindcă fanii au acuzat-o că a abuzat de operațiile estetice. Reacțiile admiratorilor au venit în urma faptului că prezentatoarea ”Chefi la cuțite” a luat câteva kilograme în sarcină, din cauza retenției de apă, explică vedeta, lucru care i-a transformat înfățișarea.

Gina Pistol, acuzată că a abuzat de operațiile estetice. Vedeta a ieșit la explicații

Deși se află într-o perioadă sensibilă, mai ales având în vedere istoricul el medical –  faptul că a rămas însărcinată pe cale naturală la 40 de ani după ce medicii nu i-au dat șanse că i se va întâmpla acest lucru – vedeta Antena 1 nu a fost ferită de criticile celor din mediul online. În ultima vreme, Gina a apărut pe rețelele de socializare mai schimbată, fiind evident faptul că a pus câteva kilograme pe ici, pe colo, iar fața îi este puțin schimbată. Astfel, fanii au început să o acuze că și-a injectat substanțe de mărire în pomeți și buze. Gina a negat.

„Bai, m-ati innebunit de cap cu asta! Este de la sarcina!!! Chiar trebuie sa ma justific de fiecare data?!!Deja exagerati! Nu, nu mi-am înjectat nimic în obrași și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a afirmat Gina Pistol în timp ce-și arăta mâinile umflate.

Vedeta a explicat că aproape toate femeile aflate în ultimul trimestru de sarcină se confruntă cu acest lucru. „Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a completat aceasta.

O încearcă mari emoții

Gina Pistol povestea la acea vreme cum este năpădită de gânduri, fiind pe ultima sută de metri înainte de a-și cunoaște fiica. Emoțiile și nerăbdarea o copleșeau, făcând-o să se întrebe mai multe despre marele moment, anume când o va ține în brațe pe micuța sa, dar și despre ce se va petrece după, dacă va fi ori ba o mamă bună.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, povestea ea în urmă cu câteva zile.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *