ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detaliul care a dat-o de gol pe Anca Țurcașiu. Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre artistă și soțul ei

Avatar

Publicat

pe

Divorțul Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu după 22 de ani de căsnicie a fost amar și, totodată, picant, dacă rememorăm declarațiile nașului lor, Cristian Țopescu, care făceau subiectul presei în 2014. Ruptura, însă, nu a venit pe nepusă masă, ci a fost analizată și în luna mai, apoi ilustrată tot pe Facebook, precum anunțul de divorț, dar ulterior șters. Pe atunci, existau semne de întrebare îndreptate spre fiul lor, care acum și-au schimbat traiectoria înspre cei doi soți.

Anca Țurcașiu, detaliul care a dat-o de gol. Ruptura dintre ea și soț s-a produs în mai

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook, pe 20 iulie, că a divorțat după 22 de mariaj de cel pe care l-a ales ca „sprijin și suflet pereche”. Totodată, actrița a spus că nu are niciun regret, dar și că merge mai departe „cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!’

„Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!”

Totul ar fi început în mai, când vedeta a postat un mesaj alături de o poză cu băiatul ei: „Să credem că totul va fi bine, că nimic nu e întâmplător, că cineva are grijă de noi undeva acolo sus! Va fi bine!”. Lumea a crezut că este vorba despre fiul lor, Alexandru, dar copilul era bine. Aceasta și-a șters ulterior mesajul, care, de fapt, reprezenta o încercare, eșuată în fapt, de a-și salva căsnicia.

Posibilul motiv care a dus la separare

Gurile rele spun că soțul ei, medic stomatolog, a intrat de câteva luni într-un fel de an sabatic. Nu mai vrea să muncească și se mulțumește cu ce aduce Anca Țurcașiu acasă. Ea i-ar fi spus că își facă meseria, iar el ar fi replicat: „Să ne relaxăm un pic”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *