ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii șocante despre Brad Pitt. Ce a putut face cu o fată de 15 ani, în trecut

Avatar

Publicat

pe

E clar că Brad Pitt este unul dintre cei mai atrăgători bărbați din lume, lucru regăsit în diferite clasamente, dar cine și-ar fi imaginat că începutul lui stângaci într-ale actoriei, ocupațiile lui ocazionale, fiind pentru o perioadă șofer și purtând costumul cocoșului ”El Pollo Loco” pentru a-și plăti lecțiile de artă, l-ar aduce într-un asemenea punct. A avut și noroc, ar spune unii. Dar poate și școala vieții l-a educat îndeajuns, căci din trecutul lui se pot extrage multe experiențe. Printre ele se numără și unele pe care le-ar vrea uitate, cum ar fi racolarea sa către biserica Scientologică, unde a participat, alături de iubita de atunci, la ritualuri violente.

Brad Pitt – Spălat pe creier. Detalii din experiențele șocante trăite de actor

Recent, fostul mentor scientolog al lui Brad Pitt, Michael Mallen, a făcut mărturisit neașteptate, dezvăluind pentru publicația ”The Sun” că vedeta a urmat ritualuri de purificare într-o saună, alături de iubita lui de la acea vreme, Juliette Lewis.

  • John Travolta și Tom Cruise sunt mândri de apartenența lor la acest cult considerat nociv.

Actorul ar fi participat la ritualul de purificare denumit Rundown, care constă în a sta câteva ore într-o saună pentru a-ți purifica atât trupul, cât și mintea. El a participat la acest gen de sesiuni, între 1991 și 1993, alături de iubita lui, Juliette Lewis, scientoloagă practicantă, în vârstă de 15 ani, și fata unor membrii fideli ai bisericii. Pitt a stat zilnic cu ea în sectă, timp de o lună, fără a se apropia, însă, și intim. Aceste cursuri de instruire au atins apogeul atunci când au început să aplice acțiuni mai puțin obișnuite.

„Nimeni nu i-a mai făcut aşa ceva vreodată”

„La început trebuie să stai faţă în faţă cu cealaltă persoană şi să ţii ochii deschişi timp de două ore. Odată ce s-a reuşit această performanţă, cei doi se angajează în ceea ce religia numeşte bullbaiting. Este momentul în care antrenorul, supraveghetorul începe să apese punctele sensibile ale elevului. Şi asta am făcut şi eu cu Brad Pitt, am început să îl insult de faţă cu iubita lui, Juliette Lewis. Brad s-a enervat atât de tare, încât a părăsit sesiunea.

Brad Pitt și Juliette Lewis

Nimeni nu îl mai insultase atât de tare, nimeni nu i-a mai făcut aşa ceva vreodată. Am fost foarte dur cu el, dar tot ce-mi doream era să îşi găsească echilibrul şi să stea confortabil la sesiune”, povestea Michael Mallen pentru publicația numită.

Iubita lui a încercat să-l convingă să se întoarcă:

Advertisement

„A alergat după el, nimeni nu îşi dorea ca o vedetă să părăsească cultul. Dacă nu s-ar fi întors atunci, aş fi avut mari probleme”, a completat fostul activist scientolog.

Nu a trecut mult, iar Brad a decis, în anul 1993, să renunțe și să nu se mai întoarcă vreodată. De altfel, în anul 2014, chiar și Mallen a părăsit cultul, iar acum este scenarist și dorește să dezvăluie din practicile Scientologiei, lucrând la un scenariu numit ”Brainwashed – Spălat pe creier”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *