ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii șocante despre agresiunile vărului Reginei Elisabeta. Cum teroriza femeile, de fapt

Avatar

Publicat

pe

Unul dintre verii Reginei Elisabeta a Marii Britanii a fost acuzat pentru agresiune sexuală, motiv pentru acre a făcut pușcărie timp de 10 luni.

Vărul Reginei, agresor sexual

Vărul Reginei Elisabeta a II-a, a Marii Britanii a fost închis pentru 10 luni după ce a agresat sexual o femeie, conform CNN.

Simon Bowes-Lyon, în vârstă de 34 de ani și-a recunoscut fapta. El a declarat că a intrat cu forța in camera unei femei, care dormea la Castelul Glamis din Angus. Incidentul a avut loc în luna februarie a anului 2020. Atunci contele de Strathmore a împins-o pe femeie în mod repetat pe pat, a atins-o pe sâni și a încercat să o dezbrace pe aceasta.

Acum, bărbatul figurează în registrul infractorilor sexuali. Instanța a decis că reprezisnta un potențial risc și gestul sau se poate repeta.

Conform oamenilor legii, nivelul agresivității a fost foarte ridicat în cazul vărului Reginei, iar pedeapsa a impus închisoarea cu executare. Victima a urmat ședințe de terapie și recuperare, dar încă suferă de pe urma agresiunii suferite.

Filmul agresiunii a fost povestit de șeriful Şeriful Carmichael, care i-a spus lui Bowes-Lyon cele întâmplate. Iar acuzatul și-a recunoscut fapta.

Advertisement

„Nu era atrasă de tine şi nu făcuse nimic care să poată fi interpretat de tine în sens contrar. Te-ai dus în faţa camerei şi ai convins-o să deschidă uşa. Ai împins-o pe pat, ai apucat-o puternic de sâni şi ai încercat să-i ridici cămaşa de noapte.

I-ai spus că o să o ai şi că are nevoie de asta. Ai continuat să tragi de ea şi să o săruţi forţat. În tot acest timp, ea ţi-a arătat clar că vrea să te opreşti.

Chiar şi după ce a reuşit să te scoată din dormitor, femeia susţine că ai încercat să revii acolo pentru a doua oară”.

Agresorul și-a recunoscut fapta

Şeriful a continuat şirul acuzaţiilor și al dezvăluirilor din noapte respectivă.

„I-a fost frică, a încuiat uşa, a proptit un scaun sub clanţă şi a rămas tremurând. Chiar şi acum, la un an de la atac, încă mai are coşmaruri şi simte frică din cauza faptului că a fost agresată sexual de tine. E cu atât mai grav cu cât îi erai gazdă. Ai agresat-o în faţa protestelor sale repetate şi ai făcut totul ca să nu scape să scape. Sentinţa trebuie să reflecte gravitatea acestei infracţiuni”.

După ce și-a recunoscut vina, Bowes-Lyon a mărturisit că îi este ruşine că a provocat o asemenea suferinţă unui oaspete din casa sa. El a dat vina pe alcool și a susţinut că a băut în exces în noaptea atacului, dar că asta nu reprezintă o scuză pentru faptele sale.

„Nu credeam că sunt capabil să mă comport aşa cum am făcut-o. În ultimul an am apelat la ajutor de specialitate pentru asta. Scuzele mele se adresează în primul rând femeii în cauză, dar aş dori, de asemenea, să-mi cer iertare şi familiei şi prietenilor pentru suferinţa provocată”.

Advertisement

Bowes-Lyon a fost numit unul dintre „cei mai eligibili burlaci” din Marea Britanie de către Tatler, în anul 2019.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *