ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii neștiute din viața lui Ștefan Bănică. Soțul Laviniei Pârva, agresiv cu femeile: „Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină”

Avatar

Publicat

pe

Detalii șocante din viața lui Ștefan Bănică! Devenit proaspăt tătic, acesta este departe de poveștile trecutului și mai liniștit decât niciodată, dar se pare că a venit momentul pentru câteva dezvăluiri aparte. Nimeni nu s-ar fi gândit că solistul este o persoană agresivă, mai ales cu femeile, muzele melodiilor sale fără cusur.

Ștefan Bănică, trecut violent cu femeile

Multe zvonuri arătau un trecut violent al lui Ștefan Bănică. Ce era curios era că se pare că le-ar fi abuzat chiar pe cele pe care le nume muze pentru diversele piese de dragoste. În anul 2013, artistul și Zâna Surprizelor anunțau că vor merge pe drumuri separate, dar nimic de până atunci nu indica un divorț. Ei bine, Andreea Marin a venit, la scurt timp după ce au anunțat că-i spune adio interpretului, la Teo, pentru a clarifica situația.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divorţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“
Andreea Marin

Cum e artistul într-o relație?

La declarațiile voalate ale Zânei se adaugă episodul controversat Țopescu-Bănică. Prima iubire cunoscută în lumea publică a cântărețului a alimentat zvonurile potrivit cărora lui Ștefan i-ar plăcea să-și „corecteze” femeile cu care-și împarte viața.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“
Cristina Țopescu

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *