ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii necunoscute despre Christian Sabbagh! Jurnalistul de la Kanal D este tatăl a 4 copii

Avatar

Publicat

pe

Christian Sabbagh poate fi urmărit la pupitrul Știrilor Kanal D, în fiecare weekend, dar puțini știu cum arată viața sa când nu se află în lumina reflectoarelor. Jurnalistul de origine libaneză este tatăl a 4 copii, iar zilele sale decurg cum nu se poate mai frumos și, totodată, palpitant, alături de micuții lui.

Detalii necunoscute despre Christian Sabbagh

Christian Sabbagh are doi copii din urma căsniciei cu Louise: Yasmine Anne Marie și Eduard(19 ani). De curând, jurnalistul s-a căsătorit religios, în mare secret, cu Iulia, femeia care i-a dăruit alți doi copii: Christian Jr. (1 an) și Anais. Astfel, jurnalistul se poate considera un om bogat și împlinit. Prezentatorul Știrilor Kanal D se implică activ în viața copiilor săi, deși nu are prea mult timp liber.

Sabbagh și Iulia, actuala soție

De altfel, aici intervin și disonanțele, căci nici timp nu e și nici copiii nu sunt la aceleași vârste, astfel că, în vreme ce anii trec, totul devine mai dificil. Dacă Yasmine și Edi, copiii cei mari ai prezentatorului TV, sunt la vârsta la care își doresc mai multă independență și își petrec timpul mai mult cu amicii lor, cei mici au nevoie constantă de atenție.

”În living nu mai avem covoare”

„Anais are diverse jocuri de logica, specifice varstei ei. Imi place sa ii explic cum e cu cifrele, sa asamblam lego impreuna. Cu juniorul ma joc cu soldateii, cu masinute teleghidate. Le-am cumparat pentru el, dar ma joc si eu cu ele.

In living nu mai avem covoare, l-am transformat in loc de joaca cu tobogan si multe jucarii! In curand nu o sa mai avem loc in casa. Chiar ne gandim sa ne achizitionam un camin mai mare, astfel incat copiii sa aiba mai multa intimitate si spatiu cand vor creste”, declarată Sabbagh.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *