ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din România. Cum a luat naștere Las Fierbinți

Avatar

Publicat

pe

Cel mai iubit serial de comedie din România, care să sperăm că va ajunge din urmă numărul sezoanelor cunoscutului show „Tânăr și neliniștit” a avut un început diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Diță, actorul care îl interpretează pe Giani, a dezăluit acest lucru.

Cine a venit cu ideea serialului Las Fierbinți?

Constantin Diță, cel care a dat viață personajului Giani, a povestit, pentru click.ro, cine a fost cel care a dat ideea serialului și cum s-a petrecut totul? Întâi de toate, iubitul actor a mărturisit ce înseamnă echipa Las Fierbinți pentru el. „Trupa asta care s-a format la “Vine Poliţia” a fost cea mai potrivită”. Cel inventiv a fost Leonid Doni, polițistul din Las Fierbinți, care a văzut o producție aparte la ruși și a vrut să o aducă și în România. La început, tatăl lui Bobiță a fost cârciumar și a zis să joace el rolul unui. Giani era rocker, dar s-a transformat într-un băiat descurcăreț abia venit din Italia.

„Noi ne-am adunat, ne gândeam şi Leonid Doni (Robi, n.r.) a venit cu o idee cum ar fi să facem un serial despre viaţa la ţară. Văzuse el un serial la ruşi pe tema asta. Şi ne-am gândit apoi cum ar fi să facem unul şi noi. De acolo a pornit asta. El e din Rusia şi urmărea serialele de acolo. De aici fiecare şi-a ales personajul”
Constantin Diță

Bobiță, despre noul sezon: „Este o schimbare”

„E o schimbare. Ai impresia că scriitura acestui sezon e puțin mai introspectă așa. Am avut niște episoade mai greu de filmat și mai greu de dezlegat și de noi. Pare că se duce în personaj mai mult. Sunt niște episoade care arată și alte fețe ale personajelor.”
Mihai Bobonete

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *