ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Designerul Prada, reduceri colosale din greșeală

Avatar

Publicat

pe

Spre bucuria cumpărătorilor surprinși, site-ul japonez Prada a experimentat zilele trecute o eroare tehnică care a permis reducerea cu 99% a articolelor designer-ului de lux, inclusiv accesorii și îmbrăcăminte.

Potrivit celor care au vizitat site-ul în timpul vânzării accidentale, reducerile de preț abrupte au început să apară pe 10 noiembrie la miezul nopții JST. Prețurile au rămas reduse până pe 11 noiembrie la ora 16:00. JST.

Piesele de marcă, cum ar fi genți de nylon, pălării cu găleată, jachete și adidași au avut un preț cuprins între 583 și 2.255 ¥ JPY, aproximativ 5 USD până la 21 USD., astfel că milioane de fani din toată lumea au avut ocazia să adauge în coș modelele preferate ale brand-ului de lux la prețuri la care nici nu au visat vreodată. Unul dintre modele vânate de catre iubitoarele de lux din toată lumea este celebra geantă Hobo, care apărea pe site la prețul de aproximativ 10$.

Prada Japonia și-a cerut scuze pentru greșeala de pe Twitter – deși marca nu a lansat încă o declarație mai detaliată despre amestec, dar se zvonește că toate comenzile plasate în timpul vânzării au fost anulate.

În urma erorii tehnice care a dus la reducerea prețurilor cu 99%, Prada a dat o declarație oficială prin care a clarificat incidentul: „Site-ul nostru oficial Prada a întâmpinat o problemă tehnică care a dus la inexactitatea prețului indicată pe unele mărfuri. Problema este acum rezolvată. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate. ”

Una dintre cele mai influente case de modă și simbol al anilor 1990, Prada este o companie italiană de modă înființată în anul 1913 de către Mario Prada. Cele mai importante și căutate accesorii ale celebrei case de modă sunt curelele din piele, pantofii cu toc foarte înalt, dar și poșetele feminine care au prețuri ce pornesc de la aproximativ 1000 euro bucata.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *