ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Designerul lui Carmen Iohannis, dezvăluiri neștiute despre Prima Doamnă. Ce telefon a primit

Avatar

Publicat

pe

Celebrul designer care se ocupă de aparițiile fără pereche ale soției președintelui României vine cu dezvăluiri despre Prima Doamnă. Ce spune despre clienta sa numărul 1 și ce telefon a primit artista?

Designer-ul lui Carmen Iohannis, detalii despre Prima Doamnă

Creatoarea de modă preferată a lui Carmen Iohannis aduce detalii neștiute despre Prima Doamnă. Soția președintelui României e o prezență discretă, îndrăzneață prin ceea ce poartă și o personalitate luminoasă, așa o văd mulți dintre români.

Eli Lăslean s-a adaptat situației actuale, iar acum a lăsat puțin deoparte vestimentațiile pe care le abordează în mod normal și s-a apucat de o colecție specială de măști de protecție din bumbac.

Dar nu face totul singură, ci cu fiul ei care în urmă cu 11 ani a luptat în Kosovo. Cei doi lucrează de zor la atelierul lui Eli din Arad. Designer-ul îi realiza în urmă cu cinci ani rochiile Primei Doamne pentru dineuri sau întâlnirile protocolare cu alți președinți de stat.

Vremurile în care trăim a făcut-o să întoarcă macazul și să creeze lucrul atât de necesar în aceste zile. “Din 23 martie am început cu aceste măști, mi-am dat seama că e o nevoie disperată, nu se găseau în farmacii, am făcut câteva pentru noi, apoi am pus pe Facebook.

Au început să curgă comenzile, am făcut peste 2.000 de bucăți, la 5 lei bucata, pentru firme private și pentru persoane fizice. Materialele folosite, polipropilenă și bumbac 100 %, le aveam pe stoc, dar am mai și cumpărat, lucrez cu câteva croitorese, de acasă. N-avem ce face, e ca pe vreme de război, trebuie să ne adaptăm situației”.

Advertisement

Ce spune despre soția șefului de stat?

Acum i s-a alăturat un ajutor de nădejde, Marius. Fiul ei are 37 de ani și a fost sergent major în Armata Română, fiind prezent în misiunea din Kosovo din urmă cu 11 ani. Acesta a fost desemnat Soldatul Anului în forțele terestre în 2011, în urma unui concurs.

„Aveam o admirație foarte mare pentru Prima Doamnă și m-am bucurat enorm pentru telefonul pe care l-am primit. Lucrul acesta m-a bucurat, i-am realizat peste 40 de haine pentru aparițiile din public. 

Doamna Iohannis este o persoană foarte hotărâtă, conturată, foarte echilibrată. În acelaşi timp o notă de prospeţime, de tinereţe, de energie. Îi place dantela. Îi plac culorile senine, culorile pastel, lucru foarte bun, înseamnă că este o fire optimistă. Este o persoană atletică, are un corp frumos și un suflet generos. Fiul meu a luptat în Kosovo, iar acum luptă cu virusul făcând măști. Aștept de 20 de ani, de când l-am pierdut pe tatăl lui, într-un accident de mașină, să mă ajute cu atelierul de modă, dar nu a fost tentat. Acum a preluat el tot, el croiește măștile, suntem o echipă, virusul ucigaș ne-a adunat. Noi doi vom face tot ce este necesar, în această perioadă complicată și dificilă, ne place să ajutăm și mă bucur că Marius e lângă mine, vom extinde această activitate, dacă e nevoie, vom face și combinezoane de protecție, avem comenzi”
Eli Lăsean