ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Descoperirea incredibilă într-un interviu cu Prințesa Diana și Charles. Totul se vede în 5 secunde

Avatar

Publicat

pe

Ce s-a descoperit în cadrul unui interviu oferit de Prințesa Diana și Charles? Detaliul pe care puțini l-au luat la cunoștință e incredibil. Fanii sunt surprinși de ce s-a derulat în fața ochilor lor în urmă cu mulți ani.

Interviu Prințesa Diana și Charles: descoperire surprinzătoare. Totul se vede în 5 secunde

Unul din cele mai controversate mariaje rămâne clar cel dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Lumea n-a încetat să vorbească despre povestea lor, iar britanicii n-au încetat să-i plângă lipsa Prințesei inimilor.

Detalii din acea periodă din cadrul aparițiilor sau interviurilor în care erau în prim-plan cei doi încă sunt luate la puricat. Recent, s-a descoperit un lucru surprinzător într-un interviu din 1981, când o lume întreagă era în febra celei mai mari nunții acestora. Luni întregi de pregătiri, emoții din toate colțurile și milioane de oameni din întreaga lume așteptând cu nerăbdare mirii.

„A fost o experiență cu totul nouă pentru ea”

Angela Rippon, vedeta știrilor BBC de atunci, alături de Andrew Gardener al ITV au fost cei doi norocoși care au fost invitați să pună la încercare tânărul cuplu. Oamenii de televiziune au fost avertizați să nu se abată de la scenariul aprobat în prealabil de șefi. A existat totuși un moment în care a fost dezvăluită încă de pe atunci realitatea sfâșietoare ce avea să rămână în istoria Casei Regale a Marii Britanii.

Jurnalista a spus: „Când am ajuns pentru prima dată la Palat și i-am întâlnit pe prințul Charles și Diana într-un coridor, prințul Charles a fost întotdeauna foarte relaxat. Lady Diana mai puțin, a fost o experiență cu totul nouă pentru ea”.

„Lady Diana era aproape prăbușită pe scaun”

Prințul a spus foarte ferm că interviul va fi încheiat în momentul în care vor apărea întrebări ce nu au fost discutate anterior. „Lady Diana era aproape prăbușită pe scaun, se afla pe un teritoriu nou. Era în afara adâncimii ei”, a spus vedeta de al ITV, conform mirror.co.uk.Ultimele momente au fost cele care au revenit abia acum în prim-plan. Charles o privește pe Diana, dar ea se uită în jos la podea.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *