ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Descoperirea care i-a uluit pe mulți! Adevărul despre scrisoarea misterioasă, scrisă în limba română, găsită pe plaja din Irlanda

Avatar

Publicat

pe

O poveste de iubire modernă, purtată de valurile mării în cel mai vechi mod, a ajuns pe țărmurile Irlandei, iar cei care au ascultat-o au rămas profund impresionați. Este vorba despre o scrisoare găsită într-o sticlă plecată de la mii de kilometri depărtare, tocmai din România.

Un român i-a trimis iubitei sale din Scoția un mesaj într-o sticlă

Scrisoarea misterioasă îi este adresată unei femei din orașul scoțian Glasgow, care i-a dat lumea peste cap unui român. Scrisoarea a fost scrisă de mâna lui Silviu și a fost găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda. Acasta este datată 21 decembrie, relatează glasgowlive.co.uk.

„Sufletul meu este al tău”, începe autorul scrisorii. În două pagini, Silviu îşi declară dragostea pentru Alexandra, pe care o ştie doar din poze.

Un român i-a trimis iubitei sale din Scoția un mesaj într-o sticlă

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram, dar nu s-au întâlnit niciodată

Bună, draga mea! Nici nu ştiu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoţiile ce le trăiesc pentru tine. Sunt atât de fericit că te cunosc şi că faci parte din viaţa mea”, continuă el.

Vizibil îndrăgostit, Silviu îşi exprimă apoi dorinţele, cum ar fi să o întâlnească în realitate pe Alexandra, să-şi împărtăşească sentimentele, să o sărute „pe frunte”, să o ţină în braţe şi să o protejeze „de răutatea acestei lumi”.

„Da! E prietena mea cea dragă de pe Instagram pe care nu am întâlnit-o niciodată! Ne ştim doar din poze!”, subliniază el, încheindu-şi scrisoarea cu mesajul „TE IUBESC!!!”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *