ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Denis Alibec nu poate renunța la viciu. Cum a fost prins acum în oraș

Avatar

Publicat

pe

Denis Alibec face ce face, dar nu poate renunța la un viciu de care milioane de oameni nu se pot lăsa. Cunoscutul fotbalist a fost surprins recent făcând asta. Despre ce este vorba?

Denis Aleibec nu poate renunța la acest viciu

Fotbalistul de la FC Astra Giurgiu dă tot ce are mai bun pe teren, dar cu toate astea un viciu îl împiedică. Performanțele sportivilor sunt strâns legate de alimentație, stilul de viață și disciplina de zi cu zi. Din păcate, fumatul este un viciu care se face cunsocut constant atât în rândul sportivilor, cât și în cel al artiștilor cărora de asemenea nu le face bine deloc trasul cu foc dintr-o țigară.

În urmă cu puțin timp, Alibec a fost surprins de paparazzi spynews.ro în timp ce se bucura din plin de o țigară într-un restaurant din Capitală, aflat în compania unui prieten. După ce și-au terminat consumația, cei doi au mai zăbovit câteva clipe pe telefoane, ulterior și-au luat la revedere, iar fotbalistul s-a urcat din nou în bolidul de lux la volaul căruia venise.

Cariera la echipa de club și la echipa națională

Denis Alibec joacă la momentul acesta la Fc Astra Griugiu. A debutat în Liga 1 pentru echipa Farul Constanța în 2008, ulterior a semnat în 2009 cu Inter Milano un contract valabil pe 4 ani. În 2011, Alibec a fost împrumutat la echipa belgiană KV Mechelen, iar mai apoi s-a reîntors în România. În 2013 a fost împrumutat din nou pentru un an la Bologna, iar în ianuarie a lui 2014 revine în țară, de data asta la Astra Giurgiu. Sportivul a fost chemat de câteva ori să ia parte din lotul echipei naționale de fotbal, dar abia în 2015 și-a făcut debutul la tricolori, înlocuindu-l pe Bogdan Stancu în minutul 90 al victoriei, scor 3 – 3, împotriva selecționatei Insulelor Feroe.

Palmares:

Inter Milano

  • Serie A (1): 2009-10

Astra Giurgiu

  • Cupa României (1): 2013-14
  • Supercupa României (1): 2014
  • Liga I (1): 2015-16

Advertisement