ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Demi Moore, violată: vedeta a dezvăluit pentru prima dată drama suferită. Când s-a întâmplat

Avatar

Publicat

pe

Demi Moore este cunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai populare vedete. Ea a fost căsătorită cu Bruce Willis și Ahston Kutcher, dar noi dezvăluiri o aduc din nou în lumina reflectoarelor.

Demi Moore pare să ducă o viață foarte fericită. Chiar și după două divorțuri, vedeta are o familie frumoasă și multe roluri la activ pentru care poate să fie mândră. Viața ei de adolescentă nu a fost însă deloc plăcută, iar într-un interviu recent, actrița a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre ceea ce a pățit când avea doar 15 ani.

Conform spuselor vedetei, ea fost violată la vârsta de 15 ani. Ca întregul set de circumstanțe să fie și mai macabru, se pare că agresorului a avut o înțelegere cu mama ei și a plătit 500 de dolari pentru a întreține relații sexuale cu Demi Moore.

Interviul publicat de The Independent a făcut deja înconjurul lumii. Acele evenimente, împreună cu multe alte momente care ne-au dat actrița din G.I. Jane, Striptease sau Propunere Indecentă fac însă subiectul unei cărți autobiografice care se lansează la nivel global astăzi, pe 24 septembrie. Este intitulată Inside Out, iar interviul premergător lansării a fost realizat de Diane Sawyer în cadrul unui segment din emisiunea Good Morning America, difuzată de ABC.

„A fost viol și trădare”, a scris Moore despre episodul în care mama ei a ales să „o vândă” pentru 500 de dolari. „În adâncul inimii mele nu cred că m-a vândut. Nu cred că a fost o tranzacție directă”, a spus actrița. „Dar, cu toate acestea, i-a facilitat accesul. M-a pus în calea pericolului”, a continuat Demi Moore.

Ambii părinți ai lui Demi Moore au fost dependenți de alcool, iar tătăl ei și-a părăsit familia când ea își începea adolescența. În acele momente, după plecarea tatălui, a încercat să fie o piatră de sprijin pentru mama sa depresivă.

Advertisement

Declarațiile lui Moore vin la aproximativ o săptămână după alte dezvăluiri șocante. Actrița americană a oferit de curând detalii despre mariajul cu actorul Ashton Kutcher. Aceasta l-a acuzat de infidelitate și a vorbit despre faptul că au avut episoade în care au făcut sex în trei, Moore acceptând asta pentru a-i arăta soțului său „că este deschisă și amuzantă”.