ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Delia Matache nu poate face copii? Mama ei a dat-o de gol: ”Eu rămâneam însărcinată și dacă beam apă”

Avatar

Publicat

pe

Mama Deliei Matache a susținut că Delia nu poate face copii. Cu toate astea, soțul artistei vine cu alte afirmații. Ce spun cei doi și ce se întâmplă cu artista? Cine are dreptate? 3 variante diferite de la familia Matache-Munteanu.

Delia Matache nu poate face copii?

Dacă până în momentul în care s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu întrebarea clasică pe care o primea era strict despre carieră și noul hit pe care are de gând să-l scoată, de când a ales să se mărite este întrebată în continuu când va face un copil. Artista a răbufnit deseori de-a lungul timpului la adresa aceleași curiozități, așa că a susținut că oamenilor ar trebui să le pese mai puțin de ceea ce fac alții, pentru că ar putea să rănească în cele din urmă chiar și o întrebare nepotrivită. Aceasta susținea că nu este și cazul ei, pentru că blondina doar consideră că nu e timpul potrivit și că mai are încă multe lucruri de experimentat fără a avea în minte o responsabiliate enormă cum ar fi un copil. Cu toate astea, mama cântăreței aduce discuția la un alt nivel, susținând în cadrul emisiunii Răi da’ Buni că solista face tratamente pentru a rămâne însărcinată, dar nu reușește.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”
Gina Matache (februarie 2019) – Răi da’Buni

„Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”
Răzvan Munteanu, soțul Deliei

3 variante diferite în familia solistei

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”
Deia Matache

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *