ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Delia a vorbit despre momentele grele din copilărie. „Educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile”

Avatar

Publicat

pe

Delia este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, însă puțini știu amănunte din viața ei personală. Vedeta a povestit despre momentele dureroase pe care le-a trăit pe vremea când era un copil. Interpreta a izbucnit în plâns, după ce a văzut filmulețul în care un primar își umilește propriul copil.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți, fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum.

Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a spus

Delia cu ochii în lacrimi despre perioada copilăriei sale! Delia a mai spus că educatoarele pe care le avea la creșă le dădea, ei și celorlalți, cojile de la merele pe care ele le consumau.

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncăm”, a mai spus Delia pe InstaStory cu ochii în lacrimi.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *