ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Delia a pierdut zeci de mii de euro într-o singură seară. Ce s-a întâmplat cu artista noastră

Avatar

Publicat

pe

Delia a pierdut zeci de mii de euro! Totul s-a întâmplat într-o clipită, într-o singură seară. Cum a reușit artista noastră să plece acasă cu o astfel de pagubă? Lovitura cruntă a fost și pentru alți cântăreți.

Cum a pierdut Delia zeci de mii de euro într-o singură seară?

Delia a fost și ea afectată de pandemia de coronavirus, la fel ca toți artiștii care se chinuie să își respecte micile și rarele angajamente pe care le mai au în această perioadă. Petrecerile și evenimentele anulate din cauza crizei sanitare au adus pierderi colosale în bugetul artiștilor. Autoritățile au anunțat recent că se anulează concertele obișnuite de Crăciun și Revelion, iar situația în ceea ce privesc petrecerile din restaurante sau centre de evenimente urmează să fie discutate. Cu toate astea, Raed Arafat și-a arătat îngrijorarea și nedumerirea cu privire la redeschiderea localurilor în preajma sărbătorilor de iarnă.

”Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelionul. Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. O spun acum, cu toată răspunderea: să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat, potrivit DC News.

Delia, pierdere colosală din cauza pandemiei

De ce sume e vorba?

Printre oamenii care suferă cel mai mult din cauza pandemiei se numără cântăreții, care pierd din sart sumele colosale primite în nopțile de concerte din timpul sărbătorilor din sezonul rece. Mai mult decât atât, tot aici intră și banii pierduți din cauza mai multor nunți/botezuri/petreceri ce au fost și ele anulate. Decizia autorităților a făcut-o pe Delia să piardă doar într-o singură noapte între 40.000 și 60.000 de euro, sume atribuite unei seri petrecute pe scenă de Revelion.

De obicei, Delia primea pentru un concert principal din Piața Constituției suma de 15.000 – 20.000 de euro. La aceasta se adăugau și 2-3 recitaluri în alte locații private care îi mai aduceau solistei câte 15.000 de euro, astfel că într-o noapte ajungea să plece acasă cu până la 60.000 de euro.

Advertisement