ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

De unde provin hainele de la Lidl, de fapt. Cât sunt de calitative și de ce prețurile sunt mai accesibile decât pentru alte produse. Surpriza e una cu adevărat mare

Avatar

Publicat

pe

De unde provin hainele de la Lidl. Mulți români se îngrămădesc să le cumpere de fiecare dată când sunt aduse produse noi, mai ales că acestea au și un preț accesibil, iar oferta este una variată.

De unde provin, de fapt, hainele de la Lidl

În urmă cu câțiva ani, Lidl a decis ca pe lângă produsele alimentare, unele dintre ele marcă proprie, sa aducă la vânzare și alte lucruri utile. Astfel că, pe rafturile magazinelor se găsesc acum ustensile, jucării, accesorii pentru bucătărie, dar și haine.

În privința obiectelor de îmbrăcăminte, mulți români se grăbesc să le cumpere. Pentru că, la fel ca în cazul multor articole, și acestea se găsesc la reducere și într-o gamă variată.

În plus, în ciuda prețului destul de mic, hainele de la Lidl sunt și de calitate. Chiar dacă au existat și clienți nemulțumiți, fiind imposibil să mulțumești pe toată lumea, pe site-ul retailerului se arată faptul că se muncește constant pentru a îmbunătăți produsele.

„Colecția de haine de la LIDL este testată pentru a rămâne alături de tine după fiecare provocare zilnică. Rezistența, textura, culoarea și detaliile fiecărui articol au fost testate pentru ca tu să fii sigur că merită un loc în dulapul tău pentru mult timp”, spune Lidl despre hainele care se găsesc în magazine, conform playtech.ro. 

Un studiu de piață realizat anul trecut a scos la iveală că o mare parte din articolele de îmbrăcăminte de la Lidl sunt produse în țări precum Asia, America Centrală, în Europa de Est, precum și în Africa.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *