ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce se dă Andreea Bălan cu capul de oglinzi

Avatar

Publicat

pe

În timp ce fostul soț, George Burcea, defilează pe toate canalele de media cu noua sa mare iubire, Viviana Sposub, Andreea Bălan nu se lasă mai prejos. Încă nu ni-l arată oficial pe Tiberiu Argint, iubitul ei, dar recunoaște că a fost ( cu el) în vacanță. Și, cum s-a întors, s-a pus pe treabă. Așa de tare că a ajuns să se dea cu capul de oglinzi.

Cântăreața blondă a transmis, vineri, pe o rețea de socializare, ultimele noutăți. Aceasta a avut o surpriză uriașă pentru fani.

„Suntem la repetiții, dar să vedeți ce repetiții, pentru că nu știți despre ce este vorba. Astăzi repetăm pentru un proiect drag vouă. Urmează un videoclip nou. Sunteți pregătiți să vedeți surpriza?”, a întrebat Andreea Bălan. Imediat, în cadru, a apărut și surpriza. Cealaltă componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu. ”Eu sunt surpriza!”, a strigat aceasta entuziasmată, cu mâinile în aer.

„Facem ceva frumos pentru voi dragilor. Eu am fost în vacanță și urmează să mi se predea dar voi învăța foarte repede”, a mai dezvăluit Andreea Bălan.