ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce nu a avut copii Cristina Țopescu. O greșeală medicală i-a distrus viața

Avatar

Publicat

pe

Cea mai mare suferință a Cristinei Țopescu a fost aceea că nu a putut să aibă copii. Ea și-a dedicat întreaga viață carierei, despre care spune că a iubit-o enorm, mai ales că a moștenit multe de la tatăl ei, comentatorul sportic Cristian Țopescu. Atât ea cât și el au fost extrem de apreciați în breasla jurnaliștilor, Cristina Țopescu lucrând în ultima parte a vieții la Prima TV.

De ce nu a avut copii Cristina Țopescu. Greșeala medicală fatală

Cristina Țopescu spunea că și-a dorit enorm să fie mamă. Visa cum și-ar fi crescut copiii, cum i-ar fi învățat să fie oameni, așa cum ea a învățat de la tatăl ei. Din păcate, nu a fost să fie așa, din cauza unei erori medicale, despre care vorbea cu un  nod în gât.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într-o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a spus Cristina Țopescu.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960. A fost fiica regretatului Cristian Țopescu, un mare jurnalist și comentator sportiv. A venit pe lume la Oradea și tot acolo și-a dat seama că vrea să lucreze în mass media. Din 1970, timp de nouă ani, a apărut în numeroase emisiuni pentru copii și tineret.

Din cauza dosarului familei Țopescu, nu a mai avut voie să intre în sediul Televiziunii Române. Mama ei a fost plecată în Germania, iar tatăl căzuse în dizgrațiile regimului comunist.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *